A kövérebb nők és a szex – két olyan dolog, amit talán nem gondolnál, hogy összekapcsolható. De vajon tényleg igaz az a régi mondás, hogy a kövérebb nők odaadóbbak az ágyban? Nos, lehet, hogy van némi igazság ebben a kijelentésben.

Először is, ne feledjük el azt az alapvető tényt, hogy minden ember egyedi. Nem lehet mindenkire ugyanazokat a jellemzőket ráhúzni csak azért, mert valaki több kilót cipel magával. Az emberek sokféle módon élvezik és mutatják ki a szenvedélyüket, függetlenül attól, milyen testalkattal rendelkeznek.

Azonban humorosan nézzük meg ezt az egész helyzetet! Ha feltesszük magunknak a kérdést: miért lennének jobbak vagy odaadóbbak éppen a kövérebb nők? Talán ezekben rejlik:

1. A kövérebb nők mindig tudják hova tenni magukat – bárhol is legyenek. Az ágyban sem okoz problémát nekik megtalálni azt a pozíciót vagy helyzetet (ahogy mondani szokás), ami mindkét fél számára kellemes.

2. Nagyobb testfelület – nagyobb élmény! Gondolj csak bele, mennyi kényelmes hely van egy kövérebb nő mellett az ágyban! Mindenféle pózokat kipróbálhatsz, és még mindig marad bőven hely a párnáknak is.

3. A kövérebb nők többet tudnak adni – ezért odaadóbbak is lehetnek. Hiszen ők már megtapasztalták az élet ízeit és szépségeit, és talán jobban tudják értékelni a szexuális élményeket is. Az önbizalmuk pedig átragadhat partnerükre is.

4. Nem kell aggódni a vékonyka karok vagy lábak miatt! A kövérebb nők testét nem korlátozzák a vékonyság határai – minden mozdulatukkal teljes mértékben kiélvezhetik az aktust.

5. És végül: nagyobb kebel! Nos, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni! Egyesek szerint a nagyobb keblek magukban hordozzák az extra odaadást és szenvedélyt. Ki mondta, hogy az ajándék csak csomagolásba kerülhet?

Természetesen mindez pusztán humoros megközelítés volt, amely alapján nem lehet általánosítani vagy elvárásokat támasztani senki felé sem. Az igazi válaszra csak Te jöhetsz rá saját tapasztalataid alapján. Az emberi testek és a szexuális preferenciák olyan változatosak, mint maga az élet.

Szóval, ne higgy minden régi mondásnak! A kövérebb nők ugyanúgy lehetnek szenvedélyesek, odaadóak és kreatívak az ágyban, mint bárki más. Ne ítélkezzünk külsőségek alapján, hanem ismerjük meg az embereket valódi önmagukban – csak úgy fogunk igazán meglepődni!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?