Szeretnéd tudni, hogy melyik csillagjegynek lesz szerencséje a hétvégén a szerelemben? Nos, ne aggódj, mert itt van egy kis horoszkóp, ami segíthet megtalálni az igazit (vagy legalábbis egy jó randit)!

1. Kos (március 21 – április 19): A Kosoknak mostanában valahogy mindig szerencséjük van a szerelemben. Úgy tűnik, mintha mindenki rádöbbenne, milyen fantasztikus vagy. Tehát ha még nincs párod, akkor is nyugodtan bulizz és élvezd az életet! Az igazi csakhamar bekopogtat majd az ajtón.

2. Bika (április 20 – május 20): A Bikák mostanában eléggé el vannak havazva a munkával és más elfoglaltságokkal. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne időd a szerelemre! Próbálj meg kicsit lazítani és tedd félre a stresszt – talán pont ekkor fut bele valaki olyanba, akire eddig csak vágyakoztál.

3. Ikrek (május 21 – június 20): Az Ikrek mindig is képesek voltak könnyedén flörtölni és újdonsült kapcsolatokat építeni. Most sem lesz ez másképp, sőt! Készülj fel a sok izgalmas randira és ne feledd – a szerelem mindig váratlanul érkezik!

4. Rák (június 21 – július 22): A Rákoknak mostanában nem igazán megy a flörtölés. De ne aggódj, mert ez csak átmeneti állapot! Talán egy kis időre vissza kell vonulnod és össze kell szedned magadat. Amikor újra készen állsz, garantáltan találkozol majd valakivel, akivel azonnal kölcsönös lesz a szimpátia.

5. Oroszlán (július 23 – augusztus 22): Az Oroszlánok imádják a figyelmet és szeretnek beleszeretni. Most azonban óvatosabbnak kell lenned – könnyen lehet, hogy valaki próbálja kihasználni jóindulatodat vagy hírnevedet. Vagy talán te is csak játszadozol mások érzéseivel? Figyelj oda arra, hogy senkit se bántsatok meg!

6. Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): A Szüzeknek mindig gondot okozott kimutatni az érzelmeiket és elengedni magukat egy kapcsolatban. Most itt az ideje kilépned a komfortzónádból és kicsit merészebbnek lenned! Próbálj meg nyitottabbá válni és ne hagyd, hogy a félelmeid akadályozzanak.

7. Mérleg (szeptember 23 – október 22): A Mérlegeknek mindig volt egy kis problémájuk a döntéshozatallal. De most itt az idő, hogy meghozz egy fontos döntést – talán éppen egy új kapcsolatról van szó! Ne habozz tovább, mert lehet, hogy ezt az alkalmat már soha nem kapod vissza!

Nos, reméljük, hogy ez a horoszkóp segített kicsit jobban átlátni a szerelmi életeteket és adott néhány jó tanácsot is. Mindenesetre ne feledjétek: bármi történik is, mindig legyetek magatokhoz őszinték és kövessétek a szíveteket!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?