Égő érzés szex közben? Ez lehet az oka

Szerelem, szenvedély és…égő érzés?! Az ember azt hinné, hogy a szeretkezés mindig is kellemes és fájdalommentes tevékenység volt. De néha becsúszik egy kis kellemetlen meglepetés – egy égő érzés, ami nem csak a szexuális aktus végét teszi kérdésessé, de még az egész estét is tönkreteheti. De mi okozhatja ezt a furcsa tünetet? Hogy világosítsunk fel mindenkit, összegyűjtöttünk pár lehetséges magyarázatot.

Az első ok amit meg kell említenünk: túlzottan forró szerelem. Igen, ez valóban lehetséges! Ha elragad minket a szenvedély vihara és úgy döntünk, hogy belerohantunk a dolgokba anélkül, hogy megvárjuk volna a megfelelő pillanatot (pontosabban az előjátékot), akkor könnyen előfordulhat az égő érzés. Tehát legközelebb ne feledkezzünk meg arról, hogy lassan építsük fel a vágyakozást!

A második ok pedig: túlzottan pikáns vacsora. Nos, tudjuk jól, hogy bizonyos ételköltemények kifejezetten serkentik a szexuális vágyat, de néha ezek az ételek visszafelé is ütnek. Ha túl sok pikáns fűszert vagy csípős paprikát fogyasztunk, akkor garantáltan nemcsak a nyelvünk fog lángolni! Tehát legközelebb gondolkodjunk el azon, hogy mennyi chili-t teszünk a vacsoránkba.

A harmadik ok amiért égő érzést tapasztalhatunk, az: rossz minőségű síkosító használata. Igen, tudjuk jól, hogy a síkosító segíthet abban, hogy minden gördülékenyen menjen – és itt most nem csak a mozgásra gondolok. De ha olyan olcsó és silány terméket választunk, aminek több kémiai összetevője van mint egy űrhajónak, akkor könnyen előfordulhatnak kellemetlen mellékhatások. Tehát legközelebb ne sajnáljuk kiadni pár forintot egy minőségi síkosítóra!

Végül pedig meg kell említenünk az utolsó okot is: allergia! Igen-igen, még a szex közben is lehetünk allergiásak valamire. Lehet hogy reagálunk valamilyen anyagra amitől viszkethet vagy irritált lehet a bőrünk – így hozzájárulva az égő érzéshez. Tehát, ha észreveszed hogy a tested furcsán reagál bizonyos anyagokra vagy anyagcsoportokra, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!

Szóval, kedves olvasók, ne essetek kétségbe az égő érzéstől szex közben! Valójában csak néhány apróság okozhatja ezt a kellemetlen tünetet. Legközelebb inkább figyeljetek oda a részletekre és gondoljatok arra, hogy milyen pikáns fűszerekkel kényeztetitek magatokat vacsora előtt. És persze ne feledkezzünk meg a minőségi síkosítóról sem!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?