Az extrém szex azok számára, akik készek vállalni a kockázatokat, hogy megtapasztalják az új élményeket. Az extrém szexet nemcsak azok keresik, akiknek minden más megoldás elfogyott, hanem olyanok is, akik előnyben részesítik a kihívásokat.

Az extrém szexet általában erős fizikai érzetekkel jár együtt. Ez magában foglalhatja az önkorlátozó játékokat, mint a BDSM (bondage és diszciplin, dominancia és alárendeltség, sadizmus és maszturbáció), de elérheti a súlyosabb dolgokat is, mint a csoportos szex vagy az erőszakos szexuális cselekmények. Az emberek ezeket a játékokat általában csak bizalmas kapcsolatokban próbálják ki, és mindig figyelniük kell arra, hogy ne túl mélyen menjenek bele.

Az extrém szex létrehozhatja a legerősebb kötelékeket egy pár között. Megengedi a szenvedélyes kifejeződés lehetőségét anélkül, hogy túlságosan veszélybe sodornának bennünket – legalábbis ha helyesen csináljuk. Az emberek általánosan az extrém szexet keresik annak érdekében, hogy újfajta érzelmi kapcsolatot hozzanak létre saját magukkal és a partnerükkel.

Az extrém szexnek is megvan a maga veszélye. Az embereknek gyakran bonyolultnak kell lenniük ahhoz, hogy biztonságosan és hatásosan próbáljanak ki valamit; nem mindig jelenti ezt bonyolultabb technikai részeket – inkább arról van szó, hogy figyelniük kell egymásra. És ha bizonyos dolgok túlságosan messze mennek, akkor az ember veszítheti az irányítás feletti hatalmát.

Ha tehát úgy döntesz, hogy kipróbálsz valamit az extrém szex világán belül, győződj meg róla, hogy megérted annak valamennyi veszélyét és előnyeit – és ne feledd: csak olyasmivel próbáld ki magad, amivel mindketten nagyon jól érezhetitek magatokat!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?