Szerencsére, a személyi edzőmnek és nekem is sikerült összejönnünk egy edzésre! Az utóbbi hónapokban nagyon el voltam foglalva a munkámmal, így az edzéssel töltött időm jelentősen csökkent. A személyi edzőm követelte, hogy eddzem meg magam, és visszatértem az edzéseimhez.

A személyi edzőm és én korábban is összejártunk. Ő segített megérteni a testem működését, elmagyarázta a mozgások helyes technikáját, és tanácsot adott nekem az egészséges életmódra vonatkozóan. Nagyon hasznosnak tartom ezeket a tanácsokat, mivel nagyban segítenek abban, hogy jobb legyen az egészségem.

Az első edzésünk alkalmával megbeszéltük a folyamatos céljaimat. Elmondta, hogy milyen rendszerességgel kell edzenem, miket kell enni reggelire és ebédre, és hogy milyen kiegészítőket kell használnom ahhoz, hogy elérhessem az általam kitűzött célt. Kitaláltuk egy tervét is a tudatos életmódra vonatkozóan is.

Azóta rendszeresen összejövünk az edzéseimhez. Egyre magabiztosabb vagyok a saját testemmel és képességeimmel kapcsolatban. Az edzőm biztatásának és tudásának köszönhetően egyre jobban értem meg a testmozgás fontosságát és pozitív hatásait.

Érzi az ember, hogy csakúgy, mint egy barát vagy egy családtag segíti őt ebben a folyamatban. Bizonyos szellemiséget ad neki megerősítve mindennapi teljesítményét. Biztos vagyok benne, hogy ha elkötelezettséget mutatok az egészségem iránt, akár hosszan tartó eredményeket is elérhetek.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?