Gáz ha minden nap magamhoz nyúlok? Ez egy olyan kérdés, amit sokan feltehetnek, de kevesen kérdeznek meg bátran. A maszturbálás egy nagyon természetes és egészséges dolog, és nem kell félni tőle, hogy gázos lesz attól, ha megteszed.

A maszturbálás nemcsak jó érzéssel járhat, hanem segíthet abban is, hogy jobban megismerd a testedet és a vágyaidat. Segíthet abban is, hogy jobban megismerd saját vágyaidat és azt, hogy mikor kell szexuális együttlétekre vágynod. Azonban akkor is fontos megérteni, hogy mi történik veled akkor is ha rendszeresen magadhoz nyúlsz.

Sokak számára egy napi maszturbáció okozhat bizonyos gázos tüneteket. Ez lehet egy kis kényelmetlenség és viszketés a vulván vagy péniszen. Ezek a tünetek általában csak rövid ideig tartanak, és elmúlnak maguktól. Azonban ha rendszeresen maszturbálsz és ezek a tünetek tartósan fennmaradnak, érdemes orvoshoz fordulnod és megvizsgáltatni magad.

Az orvos segíthet abban is, hogy feltérképezze az okot ami miatt a tünetek jelentkeznek. Lehet, hogy allergiás reakciók okozzák a bőrirritációt vagy akár bizonyos betegségek is állhatnak a háttérben. Az orvos segíthet abban is, hogy megtaláld az okot és megtaláld a megfelelő kezelési módokat.

Összességében tehát nem kell aggódnod ha rendszeresen magadhoz nyúlsz. A maszturbálás természetes és egészséges dolog, de ha bizonyos tünetek jelentkeznek összekapcsolva vele akkor fontos orvoshoz fordulni és megvizsgáltatni magad. Az orvos segíthet abban is hogy megtudd mi okozza az irritációt és hogyan lehet megfelelően kezelni őket.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?