Az anális szex egy olyan módszer, amely segíthet új élményeket kipróbálni a szexuális életben. Azonban sok nő számára fájdalmasnak bizonyulhat. Hogyan lehet enyhíteni a fájdalmat és a kellemetlenséget? Nők tapasztalatai alapján összefoglaljuk, mi segíthet azoknak, akik kipróbálnák az anális szexet.

Az anális szexhez megfelelően fel kell készülni és biztonságosnak kell lennie. Az anális szex előtt mindenki készen álljon arra, hogy elmondja partnerének, hogy mit érez és hogyan tudja megnyugtatni magát. A feszültség oldásának fontos része a nyugodt légkör teremtése, amelynek segítségével mindkét fél relaxálhat és élvezheti az anális szexet.

Fontos megérteni, hogy milyen érzelmi válaszok jelentkeznek az anális szex során. Sok nő először félelemmel és stresszel reagált erre a tevékenységre, míg mások teljesen elfogadták és kedvelik az anális szexet. Fontos megérteni, hogy ezek az érzelmek normálisak és hogy mindenki saját tempóban haladhat a következő lépések felvételén.

A kellemetlen érzetek csökkentéséhez fontos bizonyos technikai tudnivalókat megismerni és alkalmazni. Az egyik legfontosabb dolog a megfelelő lubrikáció és masszírozás használata az anális szex során; ezek segíthetnek csökkenteni a feszültséget, illetve lehetővé teszik, hogy a partner be tudja vezetni az ujjat vagy a péniszét enyhén és simán. Az is hasznossá válik, ha a partnerrel elbeszéli, hogy milyen sebességgel mozoghat, illetve ha gyorsabban vagy lassabban mozoghat. Ezek segíthetnek megérteni, milyen tempón mozoghatnak felek körényelegesebben.

Ha még mindig feszültnek és feszesnek érzi magát, próbáljon ki néhány jóga poziókat vagy lazító gyakorlatokat az anális szex előtt. Ezek segíthetnek csökkenteni a feszes izmokat, valamint javíthatják az alhasi vérkeringést is. Ez is segítheti elveszíteni a feszes érzelmeket és jobban összhangba hozza testét-lelket partnerrel való együttlétekor.

Vannak olyan természetes olajok is melyek segíthetnek csökkenteni a feszeltsét az anális sznx során; példaknt mentaolaj hasznalata segit helyreallitani a termeszes pH-ot es enyhiteni a fertozest es irritaciot. Azonban fontos figyelembe venni hogy nem minden olaj alkalmazhato bizonyos anyagokon; hasznaljon olyan olajat ami megfelelo a barmilyen anyagnal valo erintkezeshez!

Az anális sznx egy olyan tevekenysge amely lehetoseget ad uj sexuailis ertekutkozesekre; de ha nem felelszinu modon valositodik meg akkor kevesebb marade osszeomlas es torvenyessegtelenessegtol valo rettegesnel! Mindig figyeljen oda magara es partnerere es enyhitesse fel es nevezze el benyomasait ha allando fajdalmat tapaszik!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?