Tavaszköszöntő időszakunk van, amikor az emberek szeretnének átruházni magukat a meleg és barátságos hónapokra. Ugyanakkor a divat szerelmesei is örömmel ugrálnak, hogy frissíthessék divatstílusukat a tavaszi hónapokra. Szerencsére, ha megfelelő összeállításban választod ki öltözékedet, stílusosan is átléphetsz a tavaszi szezonba.

Az első lépés annak meghatározása, hogy milyen alapanyagokból és színekből állítsd össze az új tavaszi öltözékedet. Az alapanyagok közül nagy hangsúlyt fektessünk a pamutra, vászonra és gyapjúra, mivel ezek könnyen formálhatók és kényelmesen viselhetőek. A színekben pedig érdemes megfigyelni a természetet. A tudatos vásárlóknak érdemes vegyes anyagokból és színekből választani, amelyek segítenek csökkenteni a méretű ruhásszekrényüket.

A második fontos lépés az alapdarabok kiválasztása. Ezek közül mondhatni az egyik legfontosabb a felsőrészek kiválasztása. Az idei tavaszi hónapokban nagy népszerűségnek örvendenek a bő fazonok, mint például a bő blúzok és ingek, de nem feledkezzünk meg az egyenes vonalú felsőkről sem. Az alsórészek kiválasztásánál pedig érdemes kiigazodni a szezon trendjei mentén, amelyek egy rövid farmerral keveredve adnak igazán stílusos megjelenést.

Végül ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem! A sisakok és sapkák ideje lejárt, most érkezik az ideje a napszemüvegeknek! Az elegendő mennyiségű napfénnyel járó tavaszi hónapokban fontos jelentőséggel bírnak ezek az eszközök. De nem csak erről van szó! A trendi táska- vagy cipőmodelleket is érdemes beilleszteni az öltözetbe, hogy teljessé tegye stílusodat.

Összeszedve láthatjuk tehát, hogy ha megfelelő alapanyagokból és szezon trendek mentén vásárolunk, egyszerre lehetünk stílusosan és trendi is a tavaszi hónapokra.

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?