Szerző: egiadmin Közzétéve:

 

A krémlevesek mindig is népszerűek voltak, de ez a brokkoli- és kukoricakrémleves tojásfehérjével még jobb. Ez a leves sokféle ízt, textúrát és színt kínál, ami biztosan élvezetes lesz az ételek szerelmeseinek. Az alábbi recept segítségével könnyen elkészítheti ezt a finom levest, amelyet bármilyen alkalomra felszolgálhat.Hozzávalók:
– 2 evőkanál olívaolaj
– 1/2 fej vöröshagyma, apró kockákra vágva
– 1 gerezd fokhagyma, reszelve
– 2 csésze brokkoli, kisebb darabokra vágva
– 1 csésze kukorica
– 5 csésze húsleves
– 1/4 teáskanál őrölt bors
– 1/2 teáskanál só
– 1/2 csésze tejszín
– 2 tojásfehérje

Elkészítés:

1. A olívaolajat hevítsük fel egy nagy lábasban, majd adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát. Főzzük kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a brokkolit és a kukoricát. Főzzük további 5 percig.

2. Öntsük hozzá a húsleveset, és főzzük további 10 percig, amíg a zöldségek teljesen megpuhulnak.

3. Adjuk hozzá a borsot, a sót és a tejszínt, majd főzzük további 5 percig.

4. Keverjük össze a tojásfehérjét egy kis vízzel, majd öntsük bele a levesbe. Főzzük további 2-3 percig.

5. Tálaljuk melegen.

Ez a krémleves igazán ízletes és egészséges. A brokkoli és a kukorica tápláló és gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. A tojásfehérje pedig segít abban, hogy a leves tökéletesen krémes legyen. Próbálja ki ezt a finom receptet, és élvezze az ízletes és egészséges ételt!

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, illetve megtalálsz minket a Facebookon is!

Source link

Vélemény, hozzászólás?