Talán az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell értened, ha szeretnéd kipróbálni a cunnilingust, hogy nincs benne semmi rossz, amit el kellene kerülni. Valójában ez egy nagyon intim és élvezetes módja annak, hogy közelebb kerülj a partnereidhez.

De mi a helyzet a kellemetlen szagokkal? A cunnilingus egy olyan dolog, ami nagyobb veszélyt jelenthet, ha nem figyelsz oda a higiéniára. Ha nem teszel megfelelő lépéseket a higiénia fenntartására, akkor a kellemetlen szagok előfordulhatnak.

A legjobb, ha megpróbálsz mindig tiszta és friss maradni, mielőtt megkezded a cunnilingust. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen zuhanyozol, és a lehető legjobb minőségű intim higiéniai termékeket használod.

Ha még mindig szagot tapasztalsz, akkor néhány extra lépést is meghozhatsz. Például, ha izzadtál, akkor használj egy intim dezodor, amely segíthet a bőröd szárításában és a kellemetlen szagok csökkentésében.

Emellett fontos, hogy megbizonyosodj arról, hogy mindig tiszta alsóneműt viselsz, és hogy a ruháidat rendszeresen mossd. A tiszta alsónemű és a jól illeszkedő ruhák segítenek megelőzni a kellemetlen szagokat.

Végül, ha még mindig szagot tapasztalsz, akkor fontolj meg néhány természetes megoldást is, mint például a citromlé vagy a szódabikarbóna. Ezek a természetes anyagok segíthetnek a bőr PH-egyensúlyának fenntartásában, és segíthetnek a kellemetlen szagok csökkentésében.

Tehát ha szeretnéd kipróbálni a cunnilingust, akkor ne félj megtenni az első lépést. Ugyanakkor, ha úgy érzed, hogy kellemetlen szagokkal küzdesz, akkor ne feledd, hogy számos lépést megtéve megelőzheted őket.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?