Az igazság az, hogy nincs egyetlen helyes válasz arra a kérdésre, hogy miért lesznek a nők sorozatgyilkosok. Az okok sokrétűek lehetnek, és ezek között szerepelhetnek a szociális hátrányok, a családi háttér, az anyagi nehézségek, a mentális betegségek és még sok más. Mindazonáltal a legtöbb esetben a nők sorozatgyilkosokká válnak, mert ezek a bűncselekmények a legegyszerűbb és legkevésbé veszélyes módja annak, hogy elérjék a céljaikat.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a nők sorozatgyilkosokká válnak azért, mert “vicces”. Valójában nagyon komoly és tragikus döntéseket hoznak, amikor ezt megteszik. Azonban az is igaz, hogy vannak olyan humoros pillanatok is, amikor a nők sorozatgyilkosokká válnak. Például, a filmekben gyakran láthatjuk, hogy a nők játékosan és humorosan próbálják megölni az áldozataikat.

Végül is, a nők sorozatgyilkosokká válásának okai mindig is rejtély maradnak. Azonban az egyik dolog biztos: ha egy nő sorozatgyilkosként viselkedik, akkor ez nagyon komoly dolog és nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a bűncselekmény súlyos következményekkel járhat. A nők sorozatgyilkossá válásának okai mindig is rejtély maradnak, de egy dolog biztos: ha egy nő ilyen bűncselekmények elkövetésébe kezd, akkor bizonyosan nagy felelősséget vállal.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?