Igazítsd a bugyid színét az évedhez!

Amilyen a szín, olyan lesz az év

Ha eddig te sem voltál babonás, de a 2022-es év annyira rosszul sikerült neked is, hogy úgy érzed, most már bármiben hiszel, csak jövőre jobb legyen, akkor most figyelj jól! Van egy hiedelem, miszerint igenis befolyásolni tudod a következő évedet, azzal, hogy milyen színű bugyit viselsz szilveszter este -írja az Instyle. Valahol a lencse és a „másnap nem szabad kivinni a szemetet” babona közé ez is befér, és ránk is fér már egy jó év, úgyhogy mi kipróbáljuk újévkor!

Piros

Ha szilveszterkor piros színű bugyit húzol, akkor a szerelmi életedet helyezed fókuszba és jövőre a romantikus kapcsolataid és a szívügyeid fellendülhetnek! A piros a szenvedély és a tűz színe, így ha ezen a területen szeretnél javítani vagy változtatni az életedben, akkor hordj szilveszterkor piros bugyit.

Fehér

A fehér, mindig is az ártatlanság, a tisztaság, és a béke színe volt. Így ha te is több békét szeretnél és egy kiegyensúlyozottabb világra vágysz, akkor a fehér színű bugyival talán bevonzhatod.

Sárga

Ha sárga színű bugyit húzol, akkor a pénzügyeidben számíthatsz javulásra, mert ez a babona szerint, a vagyont szimbolizálja.

Fekete

Ha a saját urad akarsz lenni és végre a kezedbe akarod venni az irányítást az életed felett, akkor húzz majd szilveszterkor fekete bugyit! Ez a szín a határozottságot, és az erőt szimbolizálja.

Zöld

Ha környezetváltozásra vágysz, vagy kalandosabb életre jövőre, akkor húzz zöldet! Ez a szín a babona szerint a szabadságot, a természetet és az életet jelképezi.

Pink

Ha szeretetteljesebb életre vágysz ,és nem feltétlen romantikus értelemben! akkor húzz rózsaszínt szilveszterkor. Ez a szín a szeretet a barátaid felé, a kapcsolataid felé, magad felé és a világ felé mind szimbolizálja.

Kék

Ha jövőre több fókuszt szeretnél a mentális és testi jólétedre fektetni, akkor vedd fel a kék bugyid majd. Ez a szín a kiegyensúlyozottságot, pozitív célokat jelképezi.

Mindenki döntse el, hogy melyik színt válassza, reméljük bejön!

Source link

Vélemény, hozzászólás?