Mutatjuk mit javasolnak neked a csillagok ha sportról van szó!

Ez lesz a te sportod, a csillagjegyed szerint

Az, hogy mennyire állnak hozzád közel a sportok, az rajtad áll. Az, hogy milyen mozgásformát csinálsz rendszeresen az szintén a te döntésed.:) De most mutatunk egy merőben új megközelítést ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra legjobban illő sportolási formát! A csillagjegyed hívtuk segítségül ehhez.:)

Alapvetően az összes csillagjegyet belehet sorolni 4 csoportba. Eszerint vannak a tűz jegyébe tartozóak, a víz, a föld, és a levegő jegyűek. Most eszerint csoportosítottuk a különböző sportokat is.

Tűzjegyűek

Ha te Kos, Oroszlán, vagy Nyilas vagy: Akkor a te uralkodó elemed a tűz, ennek megfelelően szereted az aktív mozgást és a változatosságot a sportban is, ahogy szereted a versengést is. Ezek a tűzjegyű jegyek nehezen bírják a négy fal közt hosszú távon így a szabadtéri futás, biciklizés, aerobick, foci, vagy akár a lovaglás mind nekik való sport lehet!

Vízjegyűek

Ha te Skorpió, Rák, vagy Halak vagy: Akkor a te uralkodó elemed a víz, éppen ezért valóban közel állnak hozzád a vizisportok, a nem túlzsúfolt helyek edzéshez, a jóga, vagy akár a karate és egyéb távol keleti küzdősportok is lehetnek a tieid!

Földjegyűek

Ha te Bika, Szűz, vagy Bak vagy: Akkor két lábbal állsz a földön és nagyon realista vagy, ezért hozzád közel állnak azok a mozgásformák, amik nincsenek túlbonyolítva és bárhol végezhetőek. A futás, a korcsolyázás, a síelés, a kajakozás, a hegymászás és a túrázás tökéletesen a te sportod lehet.

Levegő jegyűek

Ha te Ikrek, Mérleg, vagy Vízöntő vagy: Szeretsz társaságban mozogni, és inkább szeretsz a légiesen könnyű mozgásformák közül választani. A spinning, a kézilabdázás, a golf, a pilates, a jóga, és a tenisz vagy a balett mind a számodra tökéletesen kielégítő mozgás lehet!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?