Jól jött már egy kis szünet a hétköznapi hajtásból?

A hétköznapokban a munka, a család és minden kötelességünk mellett állandóan rohanásban vagyunk. Itt van az évvége, kicsit gondolj magadra is, és pihenj.

Ne állítsa be az ébresztést

Munkanapokon az emberek általában menetrendet követnek, az ébresztő pedig segít menetrendben maradni. Adj magadnak egy napot, hogy a tested akkor ébredjen fel, amikor fel akar.

Ne nézz rá a telefonodra

Ne csekkold a telefonod egész nap, légy inkább a családdal. Kapcsold ki akár! Ha nagyon nem megy, legalább reggel néhány óráig bírd ki.

Élvezd ki a reggelit

A reggeli az az étkezés, amire általában kevés időt szánunk, csak bekapunk néhány falatot és már rohanunk is. Az ünnepek alatt lassíts le, reggelizz akár 30-45 percig is.

Nem kell, hogy minden tökéletes legyen

Engedd el, hogy mindig minden tökéletes legyen, és minden családtag és barát boldog legyen, csak te stresszes. Az ünnepek alatt ne foglalkozz ezzel, csak engedd el magad.

Vegyél forró fürdőt

Általában csak gyorsan lezuhanyozol? Itt az ideje, hogy vegyél egy nagy, forró fürdőt. Készülj fel rá, vásárolj be hozzá mindent, amire szükséged van. Gyertyák, fürdőbomba, habfürdő, olajok, amit csak szeretnél. Bor és lágy zene is jöhet.

Menj ki a szabadba

Bár hideg van kint, és gyorsan sötétedik, érdemes szánnod rá minden nap egy kis időt, hogy a levegőre menj. Csak sétálj egy tíz percet és élvezd a karácsonyi fényeket.

Hallgass zenét

A zene kikapcsol egy kicsit, válaszd a kedvenceid, ha a karácsonyi dalokat nem szereted. Igyál meg közben egy forró csokit vagy perdülj táncra, imádni fogod.

Source link

Vélemény, hozzászólás?