A reális döntések meghozatalát támogatja a Jang Víz patkány hónapja decemberben a kínai asztrológia szerint, és segít nekünk, hogy dolgaink mélyére láthassunk, és mélyebben megérthessük életünk bizonyos, eddig átláthatatlan szakaszait.

2022 december – a Patkány hónapja

Novemberben a Jin Fém Disznó hónapjában lehetőségünk volt eltemetett dolgaink mélyére látni, és a mérgező, minket már egyáltalán nem szolgáló helyzeteket elengedni és lezárni, de még mindig előfordulhatott, hogy átláthatatlan helyzeteinkből nem találtuk a kiutat. A decemberi energiák ebben támogatnak minket, hogy a racionálisan meglássuk az összefüggéseket, és segít miket reális döntéseket hozni.

Mérlegre kerülhetnek kapcsolataink, tisztázhatunk olyan helyzeteket, melyekben elakadásunk volt, illetve olyan kapcsolatokra láthatunk rá tisztán, melyekben manipuláltak minket. Lehetőségünk nyílik ezen helyzetek megbeszélésére, átértékelésére és lezárására is. A hónapban pénzügyink áttekintése is előtérbe kerülhet, és régi céljaink felülvizsgálatának is most jött el az ideje.

A decemberi energiák segítenek elmélyülni a helyzetekben, és abban is, hogy alaposan utánajárjunk, hogy megvalósíthatóak –e a kitűzött céljaink, nem pedig légvárakat építünk, de érdemes odafigyelni, hogy az egyensúlyt megtartsuk, ne analizáljuk túl a szituációkat.

Saját önismeretünket is támogatja ez a hónap, elmélyülhetünk a lelki életünket befolyásoló helyzetek megértésében, támogatott a spiritualitás, jobban megismerhetjük önmagunkat, de nyitottabbá is válhatunk, a társasági életünk fellendülését is elősegítheti a hónap. A társasági életet kompenzálandó fontos lesz a regenerálódásra szánt én-idő megteremtése is.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?