Mutatjuk, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik életük nagy szerelmével találkozhatnak 2023-ban.

Kos

2023 észrevehető változásokat hoz a Kos magánéletében. A magányos Kosok egyedülálló lehetőségeket kapnak, hogy találkozzanak egy nagyon fontos személlyel. A csillagok azt tanácsolják a Kosnak, hogy ne hagyja figyelmen kívül a Sors nyilvánvaló jeleit, és alaposan nézzen körül, és ragadja meg az összes lehetőséget az ismerkedésre. A sorsdöntő találkozás akkor következik be, amikor a legkevésbé számít rá,  a szerelem utolérheti, amikor sorban áll a szupermarketben, sétáltatja a kutyát a parkban, vagy éppen munkába siet. 

Bika

A Bika kimért és stabil élete 2023-ban érezhetően felgyorsul. Egy igazi romantikus történet közepében találhatja magát. Az egyedülálló Bikák hirtelen ráébredhetnek, hogy van az életükben egy olyan személy, akit már régóta ismernek, és kiderülhet róla, hogy a lelki társuk. Annak ellenére, hogy a Bikára nem jellemzőek az átgondolatlan és elhamarkodott döntések, most mégis kezdeményező lehet. Szerencsére száz százalékos az esély , hogy a vonzalom kölcsönös .A csillagok azt tanácsolják a Bikának, hogy figyeljen a régi barátokra, munkatársakra, mert közöttük lehet a Nagy Ő. Valószínűleg a Bika régóta sejtette ezt, de félt bevallani magának. Vegyen részt a szilveszteri és a céges bulikon, ahol nagy szerencse vár érheti.

Oroszlán

2023-ban az Oroszlánok igazi mágnesként vonzzák majd az ellenkező nemet. Belekerülhet egy romantikus „légörvénybe”, de a röpke ismeretségek sorozatában nagy a veszélye annak, hogy nem látja tisztán a sorsát. A sértő félreértések elkerülése érdekében használja a csillagok tippjeit. 2023-ban fordítsanak különös figyelmet az új üzleti és munkakapcsolatokból származó ismeretségekre, és az utazások alatt létrejövő találkozásokra. Ott lesz az Oroszlánoknak a legtöbb lehetősége, hogy a Sorsfordító találkozás létrejöjjön. A csillagok azt javasolják, hogy ne féljen a változásoktól, beleértve egy esetleges költözést is. Bármilyen változás 2023-ban csak előnyökkel jár, és nagy sikert hozhat.

Skorpió

A Skorpiók a nagy szerelemmel 2023 második felében találkozhatnak. Addig az otthoni, családi és pénzügyi kérdések megoldására koncentrálnak. Az egyedülálló Skorpiók 2023 őszén olyan ismeretségeket köthetnek, amely teljesen megváltoztathatja a Sorsukat.  Ne lepődj meg, ha valamelyik barátod vagy rokonod mutatja be az új szerelmedet.  Lassan és nyugodtan érdemes felépíteni az új kapcsolatot, mely tartósan jelen lehet az életedben.

Vízöntő

Belefáradhat a monotonitásba és a szürke hétköznapokba a Vízöntő, így új ismeretségek után nézhet a 2023-as év második felében. A csillagok sikert ígérnek  a személyes kapcsolatok területén. Azt tanácsolják, hogy gyakrabban járj el otthonról, ezzel is teret adva a lehetőségeknek.  Ígéretes találkozás jöhet létre egy közeli kávézóban, egy koncerten vagy egy művészeti galériában. Menj, amerre a szíved hív, és találkozz egy hasonló gondolkodású emberrel, akihez mágnesként fogsz vonzódni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?