Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A Hold a hétvégén a Vízöntő jegyében járja égi útját, ez az előző napok merevebb érzelmi helyzeteit oldhatja, és kissé fellélegezhetünk. Előtérbe kerülhetnek baráti kapcsolataink, társasági események, melyeken szívből veszünk részt, és egy kellemesebb időminőséget élhetünk meg. Hajlamosak lehetünk túlgondolni a hétvégén az érzelmeinket, és túlzottan racionálisan megközelíteni egy- egy szituációt, és mindenben az ok-okozati összefüggést keresni, így érdemes odafigyelni arra is, hogy érzelmeinket hagyjuk megélni, ne magyarázzuk meg állandóan a megtörtént eseményeket, élvezzük ki a pillanatot. Igazságérzetünk is előtérbe kerülhet, de a túl elemző helyzetek miatt kicsit érzéketlennek is tűnhetünk partnerünk szemében.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?