A Nyilas hava következik, keveredve a Skorpió energiáival, a sötét, a köd, a hideg…minden, ami ahhoz szükséges, hogy megtaláljuk a Fényt, hogy a Fény születésére a saját utunkat figyelembe véve, a saját megéléseinket tapasztalattá sűrítve meglássuk a fényt, és életünk egy újabb szakaszán túljutva haladhassunk tovább.

Higgy magadban – a Nyilas hava:

A szerelmi kapcsolatokért felelős Vénusz és kommunikáció, a gondolkodás, az utazás képviselője a Merkúr mellé a Nap is a Nyilas jegyébe lépett tegnap, így érdemes lesz odafigyelni gondolatainkra és mondandóinkra, mert a nem tudatosan használt Nyilas-energia akár inkvizítori is lehet, kritika, gúny megjelenhet. Igazságérzetünk előtérbe kerülhet, de nem minden esetben építő jelleggel.

A Nyilas ura a Jupiter, a Nyilas optimizmusa, tüzes dinamikája, lelkesedése, elfogadása, igazságkeresése mind- mind jupiteri energia, adja a többletet, és a lendületet, amely előre visz, hisz a Nyilas előre néz, az ég felé lövi ki a nyílvesszőt, és a jövő felé fordulva nehezebben éli meg a jelent….a jövőben, a mi lesz HA állapotában nehéz a jelenre koncentrálni, emiatt okozhat oly sok esemény csalódást a Nyilas érintettségűeknek, hisz oly jól eltervezte, de nem úgy alakult….és akkor alábbhagy a lendület, és alábbhagy a hit.

A túlzó, buzgó, nagyzoló helyzetek és viselkedésminták szintén ide sorolhatóak….és az azt HITTEM ha ezt/azt teszem, így/úgy lesz…és amikor nem lesz, hatalmas a csalódás.

Ez az időszak megmutatja, hogy a hamis biztonság, és a pénz illetve az ahhoz való görcsös ragaszkodás nem ad megfelelő stabilitást, alkalmazkodóképességünk is mérlegre kerül. Kapcsolati rendszerünkben, mindennapi hozzáállásunkban is gyökeresen meg kell változtassuk gondolkodásunkat, kommunikációnkat.

Hitünk, és önmagunkba vetett hitünk a mindennapok fókuszában jelen lehetnek. Az önámítás is a Nyilas energiájához sorolható, hiszen hajlamosak vagyunk becsapni önmagunkat egy- egy helyzetben amiben már csak mi hiszünk.

Az elfogadás/önelfogadás kérdésköre is idesorolható. Nézd meg mennyit kritizálod magadat….pl.eltudod -e fogani a korodat, hogy változol? Eltudod -e fogadni a gondolataidat, hibáidat, pozitívumaidat, külsődet? Vagy olyan helyzetekbe kerülsz ahol szintén a kritikát éled meg? Önmagad inkvizítora vagy -e? Adsz magadnak én-időt? Vagy a munkádba menekülsz, hogy ne kelljen élned, mert az anyagi biztonság szintjén szeretnéd bebiztosítani magad és ott érzed hasznos vagy? (hát a szellemi és érzelmi szint?)

Az önhittség nem egyenlő a magunkba vetett hittel.

A párkapcsolat jelölő Vénusz szintén a Nyilas jegyébe lépett, együttállásba is fog kerülni a Merkúrral, így hatalmas energiákkal, optimizmussal fókuszálhatunk a párkapcsolatunkra, vidámabb energiák jelenhetnek meg.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?