Felerősödhet az elveszettség érzet, érezhetjük úgy hogy nem jutunk egyről a kettőre és életünket egy nagy káosz jellemzi jelenleg, melyben nem látunk tisztán, nem látjuk a kiutat, és egyébként is “egy rakás szerencsétlenségnek” érezhetjük magunkat. 

Átláthatatlan helyzetek:

Tegnap pontosult be a Mars és a Neptunusz kvadrátja( nehezített fényszögkapcsolata) az égen.  Ez az energia már egy ideje jelen lehet életünkben, de ma kicsúcsosodhat, viszont továbbra is érdemes nézőpontot váltanunk a történeteinkben. Érdemes hátrább lépnünk, és több oldalról megvizsgálni a helyzetet. Becsapás, félrevezetés, megcsalás, hazugságok, csúsztatások szintén jellemezhetik ezt az energiaminőséget. De valójában te hol csapod be magad?

Amikor elhiszed, hogy kapcsolataid tükrök, akkor valójában ezt hogy definiálod önmagadban? Ragaszkodsz -e a mérgező helyzetekhez és kitartóan nézed a “tükröt”? Tükröm, tükröm … Eszedbe jut -e valamikor is, hogy nem te vagy az aki ezeket a romboló helyzeteket megérdemli, hanem a tükör torz amibe nézel? Hogy azt tükrözi amit te magadról elhiszel? Eszedbe jut -e, hogy érdemes lenne tükröt váltani?

Hozott mintáink, sérüléseink, hiányaink kihatnak érzelmi életünkre, szerelmi kapcsolatainkban élhetjük meg a legerősebben ezeket a helyzeteket, ismételve egy soha vèget nem érő kört, hátha majd most szeretni fognak minket…ennek nevében pedig maradunk a méltatlan helyzetekben…és nézzük tovább a “párunkat”…a tükröt…amely torzítva mutat bennünket….és elhisszük amit látunk…Az önbecsapás konzerválja a mérgező helyzeteket, a félelem pedig benne tart …

Tehát érdemes tükröt váltani, és más szempontból ránézni önmagadra.

Higgy magadban,  és sikerülni fog!

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?