Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre az PÜTHIA kártyát húztam ki.

A kártyalap a Nyilas és a Halak jegy kombinációját adja, a Jupiter és a Neptunusz energiája ötvöződik benne, a belső hitünk, és a megérzéseink, intuícióink kerülhetnek a héten előtérbe. Hajlamosak vagyunk a belső megérzéseinkről lebeszélni magunkat különböző racionalizálásokkal, megmagyarázunk magunknak helyzeteket, melyekből nem merünk kilépni, de már régóta érezzük, hogy nem jó ez nekünk, a diszkomfort érzés elkísér minket a mindennapjainkban, de az ész és a ráció felülkerekedik, és önámításban maradunk. A félelem és a biztonság, az ismert „rossz” tart benne minket olyan helyzetekben, melyek nem méltó szituációk, melyekben megalázó dolgok történhetnek velünk. Ettől pedig önbecsülésünk és önértékelésünk csökken, szinte elveszik.

Az intuíció, a mélyen a bensődből származó tudás, és e tudás vallásos gyakorlatban történő felhasználásának az elegyével találkozunk itt. De azt is megmutatja számunkra, hogy a mélyből származó tudást nem tudjuk bizonyítani, egyszerűen hinnünk kell benne. 

Manapság mohón áhítozunk arra, hogy kész válaszokat kapjunk mindenféle (például ezoterikus) kérdésünkre. Már nem bízunk az utalásokban, amelyekből csak hosszas munkával kapunk számunkra értelmes jelentést. Éppígy vesztettük el intuitív képességeinket is. Már nem értjük lelkünk elénk kivetített képeit, így sokat vesztettek számunkra a szimbólumok. Manapság az emberek a jövendőmondótól (asztrológustól stb.) világos, a jövőt pontosan megragadó kijelentéseket várnak, olyanokat, amelyek segítenek számukra döntéseikben vagy egyenesen megspórolják számukra a jövőjük problémáival való foglalkozást. A konkrét tanácsok arra lennének jók számunkra, hogy levegyék vállunkról életünk felelősségét, és biztonságba ringassanak.  Ők útmutatást adhatnak csak, felhívhatják a figyelmedet az elakadásodra, és támogathatnak a kiútkeresésben úgy, hogy ismertetik, hogy milyen energiaminőség van jelen az életedben, ez milyen szituációkat hozhat, különböző életterületeiden milyen változások várhatóak, de a döntést Te magad kell, hogy meghozd, a választás a Te kezedben van. Használd a belső képeidet, a „látomásaidat”, a saját megérzéseidet, melyek utat mutatnak neked. A kártya arra mutat rá, hogy valahol utad során fogsz kapni egy – kezdetben talán érthetetlennek tűnő – jelet. A komoly megfontolás, melyre szükséged van ahhoz, hogy megfejtsd a rejtvényt, elvezet majd (szinte észrevétlenül) a valódi spirituális éberséghez. Ez hasznos lépés lehet a jövőben lelked számára. Problémáid megoldását már nem a külvilágban keresed, hanem megtanulsz megbízni intuícióidban, vagyis belső papnődben.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?