Mutatjuk, hogy mire számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei novemberben.

2022 november – Ikrek

Ebben a hónapban az Ikreket szinte végig az anyagi helyzete fogja lefoglalni. A bevétel növelésének lehetősége, különféle pénzügyi manipulációk végrehajtása, pénzügyi helyzetének javításával kapcsolatos új projektek elindítása, munkahelyváltással kapcsolatos helyzetek, szóval minden olyan dolog, amely aggodalommal töltik el a nyughatatlan Ikreket és összefügg pénzügyeivel.

Amilyen feszült lesz az Ikrek az anyagi helyzete miatt, olyan boldog és nyugodt lesz a személyes kapcsolatai területén. Főleg, ha ez a kapcsolat szerelemnek indult és fejlődik, kiteljesedik. A vitaminhiány első jelei az Ikreknél már a hónap végén láthatóvá válhatnak, ezért ajánlatos előre elkezdeni pótolni a szervezet vitaminhiányát, fókuszálva a friss zöldségekre és gyümölcsökre az étrendben, illetve ajánlatos vitaminokat vagy étrend-kiegészítőket szedni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?