Ezúttal olvasónk, Alexa levelére válaszolt a szerkesztőségünk asztrológusa.

Kedves Mónika!

Alexa vagyok, 32 éves és Veszprémben élek. Nagyon szeretem a gyerekeket, a munkám is a gyermekekkel kapcsolatos, óvodában dolgozom. Évek óta szeretném, hogy végre saját gyermekem legyen, de nem jön össze. A párkapcsolataim egy időben nem voltak kielégítőek, szakítással végződött a legtöbb esetben, de most egy pár hónapja boldog kapcsolatban élek a jelenlegi partneremmel, mégsem jön össze a baba. Szeretném megtudni, hogy mi lehet ennek az oka?

Köszönettel: Alexa

Kedves Alexa!

A képleted alapján elmondható, hogy Rák aszcendenssel rendelkezel, így teljesen érthető, hogy nagyon fontos számodra az anyaság, és hogy gyermekekről gondoskodj, velük foglalkozz, ez a munkádból is kitűnik. A Holdad is a Rák jegyében van, és az aszcendensedhez közel, így az édesanyáddal való kapcsolatod is meghatározó az életedben, de ez a szoros kapcsolódás valahol egy elakadást okozhat benned, mert édesanyád nagyon ragaszkodó, olyan, mintha nem tudnál felnőni mellőle, mert ez a kötelék nagyon szoros és nem megfelelően áramlik a „levegő” így fojtogatónak élheted meg. A Napod a Skorpió jegyében egy szélsőséges energiát képviselő Nap, és a gyermekvállalás házában helyezkedik el, így elmondható, hogy legbelső félelmed, hogy nem jó anya leszel, illetve, hogy Te nem érdemled meg az anyaságot. Ez valószínűleg egy gyermekkori sérülésedből fakad, valamelyik szülőd túl bíráló volt veled szemben, emiatt az önbecsülésed nem megfelelő, illetve anyukáddal való kapcsolatod tükrében azt látod, hogy Te esetleg ehhez a kötődéshez nem érsz fel. Így érdemes lenne az ezzel kapcsolatos helyzeteket és szituációkat tudatosítani, és oldani, hogy a gyermekvállalás mihamarabb bekövetkezhessen. A képleted alapján látható, hogy lesz gyermeked, de a félelmeiden mindenképpen dolgoznod érdemes.

Elakadtál egy bizonyos életszakaszban, nem találod a kiutat egy számodra nehezebb szituációból, választ keresel egy számodra fontos kérdésre? Írj nekem bátran, és segítek, hogy megtaláld a kiutat a helyzetből. Nem kell mást tenned, mint a megadott e-mail címre (onismeretiasztrologia2021@gmail.com)megírod nekem a pontos születési adataidat (születési idő, hely, óra, perc) és a kérdésedet, hogy mi az amiben segítséget szeretnél kérni, én pedig válaszolok Neked. Egy kérdésre tudok itt az oldalon keresztül választ adni, kérlek, ha írsz nekem, akkor a Téged foglalkoztató témával kapcsolatosan  pár mondatban tájékoztass engem. A válaszadás a levelek beérkezési sorrendjében történik.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?