A divatvilághoz hasonlóan a szépségiparnak is megvannak a maga változatlan klasszikusai – beleértve a manikűrt is. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb időtálló lehetőségeket.

Örök manikűrök

A divat dinamikus és ciklikus, de vannak dolgok amelyek felett nincs hatalma. A manikűrnek is vannak olyan változatai, amik minden korszakban és bárhol relevánsak maradnak. Most elemezzük azokat a mintákat, amelyek régóta a köröm klasszikusaivá váltak.

Pasztell és nude

Ezek a manikűr hihetetlenül gyengéd és egyben sokoldalú változatai. Eleganciát kölcsönöznek a kezeknek, és szinte bármilyen megjelenéshez és stílushoz illenek. Az eleganciával kombinált visszafogottság a kreativitás egész terét nyitják meg, így a pasztell és nude manikűrök könnyedén alkalmazkodhatnak szépségcéljainkhoz. Sok lehetőség van benne, így minden nő megtalálhatja a kedvére való árnyalatot.

Matt árnyalatok

Remek alternatívája a fényesnek és egyben hihetetlenül stílusos. Egy ilyen manikűr érdekesnek, elegánsnak tűnik. Hangsúlyozza a kezek gyengédségét és puhaságát a szín textúrájának köszönhetően. A fő feladatunk itt a számunkra megfelelő árnyalat kiválasztása. Most nagyon releváns a fényes és matt lakkok kombinációja egy manikűrben: ez a technika mélységet ad, és nagyon érdekesnek tűnik.

Minimalizmus és természetesség

A természetesség soha nem évül el. A minimalizmusnak viszont sok ága van, és sokféle kivitelezési változat tetszhet nekünk. Lehet a manikűr kis színes elemekkel kevert, minimális dekorációval feldobott, vagy természetes manikűr egy darab köröm díszítésével – minden az ízlésünkön múlik. Választásunktól függetlenül egy ilyen manikűr nagyon elegáns lesz.

Manikűr közepes hosszúságú körmökkel

A divat ciklikus, és nem csak magát a körmök kialakítását, hanem azok hosszát is érinti. A hosszú és kiterjesztett körmök trendje folytatódik, míg a közepes hosszúságú körmök soha nem mennek ki a divatból. Tisztán és rendezetten néznek ki, illetve tökéletesen illeszkednek a modern élet ritmusához.

Klasszikus manikűr

A kézápolás mindig szükséges – esztétikai és gyakorlati jelentősége is van. A kézbőr kevésbé szárad, nem hámlanak a körmök, nem jelennek meg rajta hullámok stb. Ezen okok miatt a klasszikus manikűr a legnépszerűbb lehetőség, nemtől, kortól és szakmától függetlenül.Forrás

Vélemény, hozzászólás?