Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre a FŐNIXMADÁR kártyát húztam ki.

A kártyalapon a Főnixmadár látható, melynek jelentése, hogy egy régi helyzet romjain, hogyan születik újjá valami, hogyan alakul át, hogyan válik élhetővé egy szituáció, vagy egy életszakasz. A Főnixmadár a Skorpió jegy analógiájához tartozik, amikor valami összeomlik, teljes mértékben elpusztul, de a romokon egy új élet lehetősége körvonalazódik. Ezek a helyzetek Sorsszerű helyzetek, mert a legtöbb esetben annyira erős a ragaszkodásunk egy már régen halott szituációhoz, hogy mi magunk nem változtatunk, de egy fájdalmas helyzet kimozdít minket ebből az állapotból és változásra kényszeríthet.

A „pusztulás” rendkívül fájdalmas, a „halál” az elmúlás megtapasztalását jelenti. A fájdalomra és a szenvedés megtapasztalására szükség van, mielőtt a lélek újra szárnyra kap. Időről időre szeretnénk megújulni, de ha arról van szó, hogy ehhez fel kell adni a régi életformánkat, akkor a félelem átveheti az irányítást.

Az újjászületés előtti időszak minden esetben fájdalmas, de hosszabb távon ez lehet a siker és a fejlődés kulcsa.

A héten rájöhetsz, hogy régi elképzeléseid és gondolataid halálra vannak ítélve, de Te ragaszkodsz hozzájuk, és eddig nem vetted észre, hogy mennyire idejétmúltak. Bizonyos értelemben egy olyan dologhoz, eseményhez ragaszkodsz, mely már régen „halott”, és ennek elengedése nélkül nem tudsz teret adni az újnak. Ha viszont megkezded a helyzet elengedését, akkor lehet, hogy régi életed romjain találod magad, de az újat, szebbet és boldogabbat ezeken a romokon tudod újjáépíteni.

A lap arra sarkall, hogy érdemes feltenni a kérdést magunknak, hogy melyek azok az élethelyzetek, melyekhez foggal-körömmel ragaszkodunk? Kik azok a személyek, akiket nem akarunk elengedni, mert még mindig ámítjuk magunkat, hogy jobb lesz majd egyszer a helyzet?  (évek óta nem jobb, sőt…) Mi okozza a félelmünket, hogy változtassunk? Mely szituációk okoznak szenvedést és fájdalmat? Hol kezdhető meg az újjáépítés?

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?