Nem érti, hogy Nicola miért provokálja a rossz kapcsolatukról szóló híreket ahelyett, hogy cáfolná azokat.

Családi perpatvar

Hetek óta másról sem szólnak a hírek a Beckham családdal kapcsolatban, minthogy Victoria és menye nem bírják egymást, illetve hogy emiatt el is távolodott tőlük a legidősebb fiuk, Brooklyn. Egy Victoria Beckhamhez közel álló forrás most azt mondta a The Sunnak, hogy a futballfeleség dühös a sógornőjére, a fiatal nővel készített interjú után. A Graziának ugyanis Nicola ismét arról beszélt, hogy konfliktusa volt Victoriá-val egy esküvői ruha miatt, amelyet Peltz szerint az egykori énekesnő nem tudott elkészíteni. Emellett azt állította, hogy Victoria figyelmen kívül hagyta őt az esküvői előkészületek során. “Őszintén szólva a legérdekesebb dolog Nicolában az, hogy feleségül vette a Beckham család egyik tagja”- mondta a bennfentes.

Nem érti, miért viselkedik így

A forrás azt is megjegyezte, hogy Victoria és David Beckham igyekezett javítani a menyükkel való kapcsolatán. David és Victoria megpróbált kibékülni Nicolával, és meg akarták találni a módját, hogy kijöjjenek egymással. A bennfentes kijelentette, hogy Victoria értetlenül áll az előtt, hogy Nicola miért provokálja továbbra is az ellenségeskedésükről szóló pletykákat, ahelyett, hogy tagadná őket. Az egykori Posh Spice és férje nagyon ideges amiatt is, hogy az esküvő után kevés időt töltenek fiukkal, Brooklynnal, miközben a csemete gyakran találkozik felesége családjával. David és Victoria szeretnének több időt tölteni fiukkal és annak feleségével, hogy családjukba fogadhassák a nőt. Főleg, hogy Brooklyn gyakorlatilag a felesége szüleivel él.

A Nicola Peltz és Victoria Beckham közötti viszályról szóló pletykák először azután jelentek meg, hogy Nicola Valentino ruhában jelent meg az esküvőn. Ezen kívül a bennfentesek beszámoltak a Victoria és Nikola közötti konfliktusról a lapoknak, és ők maguk is abbahagyták egymás bejegyzéseinek kedvelését az Instagramon. Nicola már többször nyilvánosan kommentálta a helyzetet, Victoria egyelőre hallgat -írja a Spletnik.Forrás

Vélemény, hozzászólás?