Bizonyos csillagjegyek számára nehéz elköteleződni a partnerük mellett, és olyan döntő lépést megtenni, mint egy házassági ajánlat. Vannak csillagjegyek, akiknek túl fontos a saját szabadságuk, és nehezen teszik meg a végső lépést a boldogító igen kimondása felé.

Ikrek

Hosszú idő mire végső partnerüket kiválasztják, addig „virágról-virágra” szállnak. És amikor úgy tűnik, a választás megtörtént, mérlegelni kezdik az előnyöket és hátrányokat, megkérdezik a családtagokat, a barátokat, és még információkat  gyűjtenek az interneten is, hogy megfelelő –e a választásuk. Miután eldöntötték, hogy megfelelő –e  a kiválasztott , folytatják tovább a dilemmázást: házasodjanak-e vagy sem, télen vagy nyáron, idén vagy jövőre. És így tovább a végtelenségig, az Ikrek kettőssége határtalan tud lenni.

Oroszlán

Az Oroszlán habozik, mert attól tart, hogy elveszíti szabadságát és státuszát. Csak akkor dönt, ha a partner megfelelő, méltó társa lehet, akire büszke, abban az esetben vállalja a családalapítást. Ahhoz, hogy Oroszlán döntsön, a partnernek át kell mennie a tűzpróbákon, tisztelnie, imádnia kell az Oroszlánt, és méltónak kell lennie hozzá az élet minden területén.

Szűz

A Szűz párkapcsolatában mielőtt elköteleződik mindennek világosnak és ütemezettnek kell lennie. Gyorsan felajánlja az együttélést, de még korai örülni: minden csak most kezdődik! Revizorként ellenőrzi a partnert, hogy megfelelő –e. Tiszta hófehér zokni, egy finom háromfogásos vacsora, rendezett –e a leendő társ, ez a minimum, amire figyelni fog! És ajánlatos, hogy a párja ne felejtse el, hogy minden dolognak megvan a maga helye, és a napirend is kimondottan fontos dolog. Ha ebben a partner megfelel, akkor a Szűz hajlandó lesz a házasságra.

Skorpió

Hosszan figyel, hallgat megérzéseire, akár háromnapi találkozás után felkiált: „Igen, ő az!” A Skorpiónál azonban kétségbe vonni, hogy ezt komolyan gondolják –e, mert képesek az anyakönyvi hivatalhoz vezető utat a végtelenségig halogatni. Még akkor is, ha már megkérte a kezed, és már eljegyzési gyűrűt viselsz.

Vízöntő

A Vízöntő maga a szabadság. Szívesen szervez maga köré hasonló gondolkodású emberekből és barátokból álló társaságot, ő lesz a közösség lelke, és élvezi a barátnők társaságát, de egy partnerre korlátozni magát nehéz küldetés a számára. Túl sok az elvárása, mert társának lenyűgözőnek kell lennie, aki magára vonja az emberek tekintetét, ugyanakkor lelkitársa is lesz a Vízöntőnek.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?