Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvégén először a Hold a Szűz jegyében fog tartózkodni, így a szombati napon érzelmeink átgondolására, racionalizálására, és kielemzésére kerülhet sor, analitikusak lehetünk, ok-okozati összefüggéseket kereshetünk érzelmi kapcsolódásainkban, hogy előkészíthessük magunkat a mérlegelésre, a szelektálásra, hogy a lelki egyensúlyunk megteremtését helyezhessük előtérbe vasárnapra, amikor is egy csodálatos Mérleg Újhold alakul ki az égen, és ez a teremtés energiáját vonhatja maga után. A Mérleg jegyében létrejövő energia párkapcsolatunkra, külső kapcsolatainkra és társulásainkra mutat rá, és előtérbe helyezi azokat. Levegős jegyben jön létre az Újhold, hogy szabadjára tudjuk engedni a régmúlt sérüléseit.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?