Végre megszólalt a sztár.

Sötét idők

Shakira az amerikai Elle címlaplányaként adott interjút, amelyben először nyilatkozott a Gerard Pique futballistával való botrányos szakításról. A két híresség júniusban ment szét, több mint 10 évnyi házasság után Pique megcsalásai miatt. Shakira bevallotta, hogy nehéz időszakon megy keresztül – a fiai felügyeleti jogáért folytatott küzdelem, valamint az adócsalás vádja sem könnyíti meg a helyzetét. Életének ezt az időszakát “az egyik legsötétebbnek” minősítette. Shakira szerint egyébként “zenét írni olyan, mint pszichiáterhez menni, csak olcsóbb”, és a kreativitást egy tutajhoz hasonlította, amelybe a fuldokló kapaszkodik.

Zaklatják őket

Shakira először beszélt részletesen arról, hogyan éli meg a szakítást Pique-vel. “Nagyon nehéz erről személyesen beszélni, főleg, hogy most először foglalkozom ezzel a témával egy interjúban. Elhallgattam, és csak próbáltam átgondolni a dolgokat. Nehéz beszélnem róla, főleg azért, mert még mindig aggódom amikor nyilvánosság előtt állok. És mert a szakításunk nem olyan, mint egy normális szakítás. Így nem csak nekem volt nehéz, hanem a gyerekeimnek is. Hihetetlenül nehéz” – vallotta be a sztár.

“A paparazzik éjjel-nappal ügyeletesek a házam előtt, és nincs hova bújnom előlük a gyerekekkel, csak otthon. Nem sétálhatunk a parkban, mint egy normális család, nem ehetünk fagylaltot, és nem csinálhatunk semmit anélkül, hogy a paparazzik ne üldöznének minket. Szóval nehéz” – tette hozzá.

“Megpróbáltam elhallgatni ezt a helyzetet a gyerekeim előtt. Igyekszem megvédeni őket, mert ez az első számú küldetésem az életben. De aztán hallanak valamit az iskolában a barátaiktól, vagy rossz hírre bukkannak a neten, és ez fáj nekik, érted?” – mondta az énekesnő.

A gyerekeknek sem könnyű

Shakira bevallotta, hogy gyermekei nehezen választják el szüleiket, és az énekesnő magát is bántotta, amiért ez az egész botrány megtörtént.

“Igyekszem a lehető legjobban eltitkolni előlük a helyzetet. Nagyon szomorú vagyok két gyermek miatt, akik megpróbálják túlélni szüleik elválását. Néha úgy tűnik számomra, hogy ez az egész egy rossz álom, és valamikor felébredek. De nem, ez igazi” – mondta ki őszintén Shakira. Az énekesnő elmondta, hogy a gyerekek segítenek neki megbirkózni a helyzettel.

A sztár azt is elmondta, hogy bármi is legyen, Piqué továbbra is a gyermekei apja marad, és reméli, hogy sikerül majd “kitalálniuk, hogy mi a legjobb a jövőjüknek, a saját álmaiknak és mit tisztességes döntés minden résztvevő számára” – zárta a híresség.Forrás

Vélemény, hozzászólás?