Ma már 54 éves, de még mindig álomszép.

Titokzatos szépség

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss – ezek alapján a nevek alapján azonnal beugranak azok az elbűvölő nők, akik a 80-as 90-es években meghódították a kifutókat. De míg ezek a nagy nevek a mai napig is aktívan szerepelnek a divatiparban, valakiről teljesen elfeledkeztünk… Emlékszel mégGeorge Michael “Freedom” című videoklipjére? A főszereplő, vékony modell teste a kamera előtt hevert, a komor tekintettel, hatalmas nemi vonzerővel elérte, hogy a róla szóló klip legyen a 90-es évek legforróbbja. Nem vitatható, a szupermodellek korszaka, a legendás a divattörténelemben, és a felfedezettjei az elmúlt harminc évben legendákká váltak. Sokan ma is aktívak a kifutókon, vagy nemrégiben ragyogó visszatérésüket ünnepelték. De mi van Tatjana Patitz-szal, a második német szupermodellel Claudia Schiffer mellett, aki szerepelhetett a fent említett cikkben, és akiért éltek haltak a pasik? Akit csak úgy neveztek: “a legtitokzatosabb szupermodell”?!

Tatjana volt a 90-es évek misztikuma.

Divat és történelem

1990 januárjában a brit Vogue olyan különleges borítót adott ki, ami máig különböző és emlékezetes, és ma már a szupermodell-korszak nyomtatott meghatározásának tűnik. Peter Lindbergh fotózásán Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington és Cindy Crawford látható Tatjana Patitz mellett fekete-fehér felvételben, farmerrel és egyszerű ingekkel. Az öt lány közül négyen ma is a divatiparban dolgoznak, Tatjana azonban feltűnően eltűnt. Néhány színészi munka és Playboy-feldolgozás után a kifutók páratlan szépségű sztárja elzárkózott a nyilvánosság elől, és ma már a fiával él egy tanyán Malibuban. A hamburgi születésű szupermodell egyébként Svédországban nőtt fel, és olyan pasikkal járt, mint Richard Gere, Johnny Depp, Seal vagy Pierce Brosnan. De ezek a kapcsolatok vagy az amerikai marketing menedzserrel való kudarcba fulladt házassága sem volt soha nyilvános, magánéletét mindigis féltve őrizte. Pályafutása során Patitz több mint 200 magazin borítóját díszítette, és szerepet játszott a “Prêt-à-Porter” kultikus filmben is – írja a Gala.

így él ma

Tatjana Patitz legendás szupermodell ma már 54 éves, és tinédzser fiával él Malibuban. A sztár a rajongók legnagyobb örömére az utóbbi időben nyílvánossá tette Instagram oldalát, ahol mindennapjait lehet végigkövetni. Gyakran oszt meg természetfotókat, vagy társadalmi-politikai nyilatkozatokat, és 2019 februárjában kivételesen az Etro Show nézői is megcsodálhatták kevés fellépése egyike alkalmával. Mert Tatjana Patitz a mai napig semmit sem veszített időtlen szépségéből, és ötven felett is átkozottul szép.Forrás

Vélemény, hozzászólás?