Mutatjuk, hogy mely férfiak a legféltékenyebbek a csillagjegyük szerint, kik azok, akik párjukat szerelmi árulással képesek vádolni.

1 hely : Skorpió

Nem titok, hogy ez az állatöv egyik legérzékibb és legérzelmesebb jele. De a legtöbb állatövi jeggyel ellentétben a Skorpió érzelmeket hordoz magában, ami azt jelenti, hogy nem fogja nyíltan felfedni neked ha a  hűtlenség gyanúja felüti a fejét a gondolataiban, és nem osztja meg érzelmi tapasztalatait sem ebben a kérdésben. Hosszan figyel, bizonyítékokat gyűjt az árulásra (és ha nincs, akkor a képzeletében megalkotja, majd meggyőzi magát és téged is róluk). Még ha nem is követtél el semmit, a Skorpióval való beszélgetés után, ami nagyon meggyőző tud lenni, te is egyetértesz azzal, hogy amikor rád nézett szomszédod, vagy  rád köszönt a kollégád és viszonoztad  „túl messzire mentél”, és ezzel kínos helyzetbe hoztad a partnered. És minden rendben is lenne, ha nem lenne a Skorpió bosszúálló. Elsajátítják a megsemmisítés művészetét (ha nem is szó szerint, de érzelmileg). A bosszút hidegen és megfontoltan hajtják végre, és akkor, amikor egyáltalán nem számít rá a másik fél.

2. hely:  Kos

Az ehhez a jelhez tartozó férfiak híresek temperamentumukról és érzelmikitöréseikről. Tehát a féltékenység számukra a szerelem szerves része. Mi tehetne izgalmasabbá egy kapcsolatot, mint a forrongó szenvedélyek? De ne vedd komolyan a féltékenységüket, és mutasd meg, hogy bármennyire is igyekszik bárki, nincs jobb a választottadnál. A Kosok szeretnek érvényesülni, legyen ez egyfajta szerepjáték, amely érzelmeket és egymás iránti kölcsönös vonzódást felébreszti.

3. hely: Oroszlán

Az Oroszlánra nem jellemző a féltékenység erőszakos formája. De ő az, aki elvárja, hogy a megfelelő bánásmódban részesüljön. Számára a legszebb, legragyogóbb és legérdekesebb partner kiválasztásakor az Oroszlán kiemeli, hogy partnere méltó tükörképe kell hogy legyen, akire büszke.   Az Oroszlán férfi tiszteletet és odaadást vár el egy nőtől. Szó sem lehet másokra vetett játékos pillantásokról, flörtről, a megcsalásról nem is beszélve. Ha az Oroszlán férfi rajtakap ilyesmin, akkor csendben, de örökre kitöröl az életéből, mintha soha nem lettél volna ott, mert az ő szívükön nem lehet taposni.

4. hely: Bika

A Bika férfi birtokló. Mindent megtesz, hogy meghódítson, és mindennel körülvegyen, amire szükséged van. Nem fogja megaláztatásnak venni egy nő szeszélyeinek teljesítését és, hogy partnerét kényeztesse. Ehhez azonban hűségre és odaadásra van szükség. Mindent megtesz érted, cserébe legyél a lelki társa és barátja. Tűzön-vízen át legyetek együtt. Olyan kapcsolatot akar, ahol mindenki a másikért van. Nem tűri el, hogy más férfiakkal flörtölj, bár nagyon türelmes, nem érdemes felkelteni benne a haragot, mert akkor kő-kövön nem marad, és ha a féltékenységét előhozod, akkor nagyon kegyetlen tud lenni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?