Mutatjuk, hogy mely csillagjegyek a legkonzervatívabbak, akik a hagyományokat előnyben részesítik.

Konzervatív csillagjegyek:

Konzervatív gondolkodásúak, jellemzi őket a makacsság, nagyon büszkék, és kimondottan tisztelik a hagyományokat, mert az ad számunkra biztonságot. A következő csillagjegyek nem a legrugalmasabb jegyek, és kimondottan eltudnak bizonytalanodni, ha egy- egy hitelen helyzet gyors alkalmazkodást kíván meg tőlük.

Bak

Hagyománytisztelő, és konzervatív, emiatt begyepesedettnek is gondolhatják sokan, mert nem a leglazább csillagjegyek közé sorolható. Amit megismert és bevált azt az utat követi, biztonságot ad számára. Lépésről-lépésre, kemény munkával éri el a célját, előre kiszámolja mi kell a teljesítéshez. A praktikum és a józanság adja a merevségüket.

Szűz

Ők a Bakokkal ellentétben nem a hagyományokhoz ragaszkodnak, hanem a bizalmatlanságuk folytán közel érzik magukhoz azokat a helyzeteket és módszereket, melyek egyszer már beváltak, és melyekben komfortosan érzik magukat. Kapcsolataikat, és múltbeli helyzeteket csak hosszas elemzés után hajlandóak elengedni.

Bika

Őszintén ragaszkodik a hagyományokhoz, a földhöz, ahol született, ami az otthont jelenti számára. A külvilág azt gondolja, hogy dacol mindenkivel, de ez nem igaz, valóban a hagyomány adja neki az otthonosságérzetet. Makacs, és nehezen engedi el a dolgokat, így ahhoz is végleg ragaszkodik, amit ő otthonosnak tart. Mindegy, hogy azóta változott a világ, neki a régmúlt emlékei jelentik azt.

Oroszlán

Mivel a legbüszkébbnek számító jegy, ezért magasra teszi az erkölcsi mércét, és a normát amit elfogad. Az ősök és a család tisztelete számára szent és sérthetetlen, így amit ott tanult abból nehezen, vagy egyáltalán nem enged az élete folyamán, és hiába hallgat meg több nézőpontú választ egy adott helyzetre, a családi tradíciók alapján fog dönteni.  

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?