Mi jellemzi a körömlakk trendet és hogyan működik a legjobban? Mutatjuk!

Szezonális körömlakk trendek

Divat szempontból 2022 ősz a fémes árnyalatokról szól, hiszen a térdig érő csizmáktól a lenge ruhákig – a csillogó színek mindenütt jelen voltak Isabel Marant, Alberta Ferretti vagy az Etro kifutóin. A fémes árnyalatok azonban nem csak idén ősszel jelennek meg elbűvölően a ruhatárban. A körmök is csillogó átalakítást kapnak a hűvös szezonban. A Sheer Shimmer nevű új körömlakk-trend ihlette, visszafogott, elegáns oldaláról mutatja be a 2022 őszi csillogó manikűrt. 

Sheer Shimmer: Az új körömlakk trend olyan kecses

A “sheer shimmer” azt jelenti, hogy “átlátszó csillogás”, és pontosan ez jellemzi – elég találóan -az új körömlakk trendet. Az Instagramon és a Pinteresten mindenhol látható manikűr alapja egy finoman csillogó körömlakk, félig átlátszó felülettel. Ez azt jelenti, hogy nem teljesen átlátszatlan, és különösen visszafogottnak tűnik.

A klasszikus csillámos lakkokkal ellentétben ehhez a körömlakk-trendhez a nagyon finom szikrázó részecskékkel vagy irizáló, gyöngyházfényű árnyalatokkal ellátott lakkok is megfelelnek. Maguk a színek változatosak: a fehér, arany vagy ezüst árnyalatok, vagy egy csipetnyi rozé különösen jól illik a köröm finom csillogásához, és kiemeli a manikűr elbűvölő karakterét. Neked hogy tetszik?Forrás

Vélemény, hozzászólás?