Vannak olyan trendek, amelyek túl menők ahhoz, hogy ne kövessük őket. Ám amikor bemutatjuk a pasinknak az új darabot, ő egyáltalán nem lelkes. Cikkünkben megmutatjuk, hogy a férfiak általában mely ruhadarabokat nem bírják a nőkön.

Pasitaszító divat

Mi nők valóban valóban nehéz helyzetben vagyunk. Az egyik vállunkon ott ül a kis feminista, aki azt suttogja: Kit érdekelnek a férfiak, had viseljem azt ami tetszik! Az örök romantikus énünk pedig a másik vállunkon ül, és azt kérdezi: De a kedvében akarsz járni, nem?!

Egyszerűen nem tudjuk elkerülni, hogy nagyonis érdekel minket, mit gondolnak a férfiak az öltözékünkről. A végén persze mindig olyan ruhát hordunk, amilyet mi magunk is szeretünk. Végtére is, senki ne mondja meg nekünk, mit viselhetünk és mit nem. A szerelmünket pedig amúgy sem érdekli, hogy mit viselünk.

Még mindig tudni szeretnéd, hogy a férfiak mely ruhákat nem szeretik rajtunk? Egy kis felmérést indítottunk a férfiak körében: Mely divattrendeket utálják a férfiak? Íme az 5 legtaszítóbb trend szerintük!

Anya farmer

Ha a férfiak örökre betilthatnának egy ruhadarabot, az valószínűleg hétköznapi mom jeans lenne. Egyszerűen túl bő a férfiak számára, és valahol igazuk van. Hátulról a fenekünk tényleg inkább egy Pampersre hasonlít, mint valami szexi modellre. Ennek ellenére mi még mindig azt gondoljuk, hogy a farmer kényelmes és rendkívül menő.  A kompromisszum: Egy szűk felsővel vagy egy nőies inggel az alak továbbra is gyönyörűen formálódik. 

Kék túlméretezett kosztüm

Szintén a tiltólistás darabok közé tartozik a széles, farmerből és hosszú kék öltönyökből álló szettek. A kék egyrészes öltönyök túlságosan emlékeztetik a férfiakat az építkezésre.

Túlméretezett pulóverek

Igen, divatosak. Igen, kényelmesek. És igen, szeretjük őket – de mindez hiába. A férfiak egyszerűen nem szeretik az XXL méretű pulóvereket. Ugyanaz az ok, mint a mom farmernél: az oversize pulóver túl sokat takar.  Egy jó tipp: Az XXL-es pulóver alá viseljünk izgalmas csipkemelltartót, és húzzuk le pulóvert az egyik vállunkon. Így a divatos darab szexi frissítést kap, ami biztosan tetszeni fog a partnerünknek.

Ékszer

Amikor a csillogó ékszerekről van szó, legtöbben azt gondoljuk: “Ez csillog, nekem kell!” De ami bennünk döbbenetes rajongást vált ki, az a férfiaknál nem feltétlenül találkozik a jóváhagyással. Egyszerűen ha túl sok csillogást találnak a nyakuk és a fülük körül, az taszítja őket. 
A kicsi, finom fülékszerek és a filigrán nyakláncok sokkal jobban állnak nekünk szerintük. Csodálatosan nőiesen néznek ki. De még ha a férfiaknak nem is tetszik: Természetesen hordhatunk annyi ékszert, amennyit helyesnek gondolunk.

Öko papucs

A Birkenstocks egyértelműen azon divatirányzatok közé tartozik, amit a legtöbb férfi egyáltalán nem szeret. De mivel az ökocipők olyan csodálatosan kényelmesek, nem érdekel, mit gondolnak ők. És ki gondolta volna, hogy mostanra sok divatrajongó férfi is felfedezte magának a kényelmes cipőt? Szóval ez a cipő mégsem lehet olyan ronda…

Még egy fontos dolog a végére: Természetesen ne hagyjuk, hogy bárki megszabja, mit viseljünk és mit nem. Természetesen szeretünk a párunknak öltözni, de a divat csak akkor igazán szórakoztató, ha azt viseljük, amit a legjobban szeretünk. Tehát öltözz úgy, ahogy jónak látod, és amiben a legszebbnek érzed magad.

Source link

Vélemény, hozzászólás?