Angelina Jolie még hat évvel a válás után is minden lehetőséget kihasznál, hogy bemocskolja volt férje, Brad Pitt nevét. Ezúttal az ágyban nyújtott teljesítményéről tett megalázó megjegyzéseket.

Arconcsapás

Hogyan lehet különleges módon megalázni egy férfit? Rossz szeretőként ábrázolva! Angelina Jolie pontosan ezt teszi az exével, Brad Pitttel, ugyanis csúnya ágytörténetei vannak róla. Szeretnél egy kis ízelítőt? Jolie szerint az összes férfi közül, akikkel lefeküdt, ő volt “a hihetetlenül önző, unalmas, ihletetlen szerető – és messze a leglustább” – mondta róla a színésznő. Micsoda pofon Brad Pittnek! Végül is a hírneve nagy része arról szól, hogy szexi szívtipró! Kétszer is megválasztották a legszexibb férfinak, és sorozatosan őrületbe kergeti filmjei női nézőit.

Nem bírja elviselni Pitt boldogságát?

Angelina pletykái – akár igazak, akár hamisak – nemcsak személyes csalódást okoznak, hanem képrontók is. “Ez egyre rosszabb lett, mert büdös volt, és az ágyban tartotta a zokniját” – fokozta a színésznő a szexuális életük ecsetelését. Angie sajnál minden nőt, amit Bradre szánt. 

Érdekes, hogy a szexuális életük kibeszélése és ekézése most jön, amikor Brad Pitt végre jobban van lelkileg. Leküzdötte az alkoholfüggőségét, újra randizik, és egy új filmet reklámoz. De mint az elmúlt években oly gyakran, Angelina egyszerűen nem tudja elviselni, hogy exét ilyen boldognak lássa – mondta egy bennfentes.Forrás

Vélemény, hozzászólás?