Mindenkinek egyformán jól áll, kiemeli az arcot, és szuper stílusos!

Őszi frizuratrend minden nőnek

Ami a divatos frizurákat illeti, már sok mindent kipróbáltunk. Egyes trendeket azonnal megkedveltünk, míg másokat kevésbé szerettünk. És ez egyáltalán nem rossz, mert nagyon jól tudjuk, hogy mi illik hozzánk és mi nem. A divatos frizura, amelyről ez a cikk szól, tökéletes minden korosztálynak és minden arcformához. Jó hír, hogy 2022 őszén ismét visszatér, és akár 20, akár 50 évesek vagyunk, ez a hajtrend mindig jól néz ki. Milyen frizuráról beszélünk? A mixie vágásról!

Hogyan készül a mixie?

Ahogy a neve is sugallja, a mixie vágás közepes hosszúságú haj és rövid frizura keveréke. A saját kívánságunk szerint a haj hossza egyénileg állítható, és a hajvágás átmeneti frizuraként is csodálatos.

A mixie vágásnál a fej hátsó részén lévő haj erősen rétegzett. Rövidebb is lehet, de akár vállig érő hosszúságú is. A fejtetőn a haj rövidebb és több rétegben van vágva, ami nagy volument ad a frizurának. A rojtos frufru lazán esik az arcra. Legyen szó vastag vagy vékony hajról, göndör vagy egyenes hajról, a mixie vágás minden hajtípushoz, minden hajszínhez és életkorhoz illik.

A mixie vágás érettebbé és felnőttebbé teszi a fiatal arcot. Növeli az önbizalmat, vonzónak és erősnek érezzük magunkat tőle. 

Másrészt, a Mixie Cut minden 40 év feletti számára fiatalító kúrának tűnik. A modern rövid frizura elsimítja az arcvonásokat, egyszerre ad lágyságot és stílusosságot. A vágás néhány évet lecsal rólunk., És mivel a mixie szabás jelenleg annyira népszerű, határozottan trendtudatosságot mutat. Te kipróbálnád?Forrás

Vélemény, hozzászólás?