Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre a KALODA kártyát húztam ki.

A Kos és az Ikrek energiaminőségét egyesíti a kártyalap, melynek jelentése, hogy valamilyen formában pletyka, rosszindulatú rágalom, vagy ítélkezés vehet körül minket. vagy mi vagyunk a pletyka elszenvedői, vagy pedig mi pletykálkodhatunk másokról, mindenesetre egy olyan helyzetre mutathat rá a lap, amelyben nagy szerepe van az ítélkezésnek.

A Kos energiái a Mars bolygóhoz tartoznak, így a kommunikáció támadó lehet, egy olyan helyzet kerülhet előtérbe, melyben a mi rejtett magatartásunk lehet a középpontban, olyan viselkedésünk, amelyet a külvilág felé nem szívesen vállalunk fel.

Minden pletyka a megbántás szándékát hordozza magában (akkor is, ha egy másik szerepszemélyiség felháborodottan el akarja határolni magát ettől: „Istenem, hát nem mondhat az ember már semmit sem?!”). Egy ilyen – szavakkal történő – megbántási szándéknak két kifejezési formája lehetséges: először a felszín közvetlen megsértése, amikor sértésem közben az áldozat jelen van, és ilyenkor gáncsoskodásként és akadékoskodásként jelentkezik, úgy, ahogyan a kutyák olykor megugatják az embert. Máskor pedig közvetett sértés formájában, amikor az áldozat nincsen jelen. Ekkor a másik embert nyilvános szégyennek tesszük ki, amikor „rosszat” beszélünk róla, átvitt értelemben kalodába állítjuk. Ha valakit szavaimmal megalázok föléje kerülök. Az ő vétke sohasem lehet az én vétkem, mondja minden pletyka. A tett, amelyet tudok róla, sohasem lehet az én tettem – ezt hiszem én, aki pletykálkodom.

Lehet, hogy te terjesztesz egy rosszindulatú rágalmat, vagy éppen te magad vagy a szavak általi gyilkosság áldozata. A kettő közül egyik sem nemesebb a másiknál – mindegy, hogy tettes vagy áldozat vagy, éppen a pletykálkodás bonyodalmaiba keveredtél, és még nem értetted meg ennek az értelmét. Természetesen áldozatként tisztábbnak tűnsz magad előtt. a lényeg, hogy egy olyan helyzetre hívja fel a figyelmedet a lap, amelyet valamilyen oknál fogva szerettél volna titokban tartani. Vállald fel a tetteidet, és ne a félelem vezéreljen.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?