A Skin Cycling meghódítja a szépségápolás világát. Ne félj! Az új, tisztább bőrhacknek semmi köze a biciklizéshez. Ez sokkal inkább a különböző ápolószerek forgatásáról szól.

Ezzel a technikával és egy kis türelemmel puha bőrről álmodozhatsz

Míg korábban az esti szépségápolási rutin több lépésből állt, addig a Skin Cycling mindig felváltva, más termékre fókuszál. A bőrt nem szabad túlterhelni az összetevőkkel.

Hogyan használjuk a Skin Cycling-et?

Az első este a bőrradírozásra fókuszálunk. Az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek, és serkentik a sejtek megújulását, ami feszesebb arcszínt eredményez. Válasszuk ki a bőrtípusunknak megfelelő hámlasztót. Mindenki egyéni, és mások az igényei. A bőrradír után hidratáló krémet alkalmazunk.

A második este  a retinol szérumon a sor. A retinol vagy az A-vitamin rendkívül sokoldalú. A hámlasztóhoz hasonlóan segíti a sejtmegújulást, serkenti a kollagéntermelést és segít halványítani a pigmentfoltokat. Ezzel a szérummal viszont a mottó, hogy a kevesebb több. Elég egy ujjbegynyi belőle. A terméket óvatosan kell használni: az érzékeny bőr gyorsan irritálódhat, ezért a vitamint először egy kis bőrfelületen kell kipróbálni. Ezután vigyünk fel egy bőséges réteg hidratálót.

Folytatjuk a harmadik és negyedik nappal. Ezen a két napon újra kell építeni a megterhelt bőrgátat. Két jól ismert összetevő jön itt szóba: a niaciamid és a hialuronsav. Ezeknek meg kell nyugtatniuk a bőrt és ragyogóvá kell tenniük. Ismételten ne felejtsük el a hidratálást. 

Ezt eredményezi

A negyedik este után kezdődik  elölről a rutin. Minél hosszabb ideig használjuk a Skin Cycling-et, annál jobban megszokja a bőr. Mint mindig a  bőrápolásnál, most is egy dologra kell figyelni mindenekelőtt: az időre! Az eredmények nem egyik napról a másikra jönnek, hanem a bőrsejtek megújulásától függenek. Az eredmény ennél is meggyőzőbb. A bőr egészséges fényt kap, feszesebbnek tűnik   és kevésbé pirosodik. Szóval a türelem itt kifizetődik.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?