Ősszel az élénk, színes és pasztell színek átadják a helyüket a sötétebb és naturalistább körömlakkoknak. Ezekkel a manikűrtrendekkel még a sötétebb hónapokban is biztosítjuk körmeink csábító megjelenését!

Őszi manikűrtrendek

Az új szezonnal új körömtrendek jönnek. A színes, rikító nyári színek most átadják a helyüket a sötétebb színeknek. Nem kell finomnak vagy drasztikusnak lenniük, hiszen ezek a körömtrendek még a szürke őszi időben is vonzzák a figyelmet.

Disco körmök

A disco nails trendet a szórakozóhelyek színes fényei ihlették. A körmök csillogó vagy metálfestékekkel vannak festve élénk színekben, és a csillám is diszkólabda hatást biztosít. A különösen extravagáns megjelenés érdekében minden ujjunkat más színűre festjük.

Két tónusú körmök

A szokatlan körömművészet már régóta divatos, és ősszel sem áll meg. Ha szereted egy kicsit finomabban formálnia körmeidet, akkor a Two Tone Nails mellett dönts. A körömdizájnhoz ugyanabból a színcsaládból két különböző színt kombinálnak, például a zöld, a narancs vagy a piros különböző árnyalatait, majd többek között francia megjelenésre festik.

Mázas fánk

Ősszel még itt van a mázas fánk trend is. A megjelenés néhány hónapja népszerű a TikTokon “Hailey Bieber Nails” néven, mivel a modell jellemzően egyszerű, csillogó gyöngyház megjelenésben hordja körmeit. 

Emo francia

A fekete mindig is az egyik legnépszerűbb körömlakk szín volt a hideg őszi és téli hónapokban. 2022-ben a szín ismét divatos lesz, viszont az Emo French Nails- azaz a klasszikus francia manikűr, fehér helyett feketével, izgalmas csavart ad neki.

Króm szögek

Ha csak az aranyra és az ezüstre gondolsz amikor a Chrome-ra gondolsz, tévedsz. A króm körmök sokféle színben csillognak idén ősszel. A körömstúdióban különféle módszerekkel, például körömporral vagy speciális gél lakkokkal alakítják ki a megjelenést. De a króm körmök otthon is könnyen elővarázsolhatók, például körömfóliával.Forrás

Vélemény, hozzászólás?