Ellentmondásos megjelenés? Ebben az évben bőven akad. És még többet kapunk belőle. A Denim Leg Warmers jelenleg átveszi az irányítást a közösségi médiában. A mandzsetta és a farmer kombinációja ugyanis felveszi a szezonban a versenyt a kötöttáru szokásos modelljeivel.

Ha nincs elég farmered, viselj egy farmer miniszoknyát a lábmelegítőhöz

Úgy tűnik, idén nagyon népszerűek a farmerek. Először  újra megjelent a dupla farmer  kombináció, most pedig a farmer lábmelegítők. A két irányzat kombinációja egy hármas farmer megjelenés lenne. Az ötlet akár zseniális, akár az őrület, úgy tűnik népszerű. Ha nem tudod pontosan, mit vegyél fel reggel, akkor a legtöbb esetben előkapod a kedvenc farmered és felsődet, és a ruha már meg is van. De akkor miért nem lehetnél egy kicsit bátrabb, és csak térdtől lefelé viselnél a nadrágot? 

A Tiktok az újrahasznosításra támaszkodik

A Tiktokon is terjed a farmermandzsetta. A hangsúly a régi nadrágok újrahasznosításán van. Számtalan útmutató létezik, de ez elég könnyű. Három lépésben megkapjuk a terméket:

  1. Először válasszuk le a nadrág alsó részét a derékrésztől, amennyire csak akarjuk.
  2. Ezután az oldalvarrás kiszedhető. 
  3. A preferenciáktól függően szűkebbre vagy szélesebbre varrjuk őket.

Tadaa! Új életet leheltünk a farmerbe, amely nem mindig áll tökéletesen. A többi levágott nadrágrész pedig rövidnadrágként is jól funkcionál jövő nyáron. 

A szupermodellek hordhatóvá teszik a kesztyűt

A farmer lábmelegítő nem csak a Tiktok jelensége, mivel Elsa Hosk modell már korábban felfedezte magának. Elegánsan kombinálja a lábmelegítőt egy fekete miniszoknyával. És hogy őszinték legyünk, nem is néz ki olyan rosszul.Source link

Vélemény, hozzászólás?