Victoria Beckham nem erre számított… A 23 éves fia, Brooklyn Beckham magánéletileg és szakmailag is elhatárolódik a szüleitől.

Brooklyn Beckham elhatárolja magát a családjától

Fiatal hírességként a nyilvánosság előtt felnőni természetesen nem könnyű, de Brooklyn Beckham most nagyon hálátlan. Szülei, David és Victoria Beckham évek óta próbálták számára megkönnyíteni a szakmai élet kezdetét, a fiúnál azonban semmi sem működött. Ösztöndíjat kapott az Arsenal FC utánpótlás csapatában, szakmai gyakorlata volt Rankin sztárfotósnál, fotózást tanulni New Yorkban, modellszerződéseket intéztek a számára… Ám Brooklynnak semmi sem tetszett igazán, amit a szülei szerveztek neki. “A szülei mindig segítették, de Brooklynnak eközben folyamatosan meg kellett küzdenie önmagával. Nem akar többé ilyet csinálni” – mondja az amerikai média. Az elkényeztetett celebutód emiatt még a családjától is egyre jobban el akar távolodni.

Hátat fordított

Ez az egyik oka annak, hogy Brooklyn a Peltz-Beckham kettős nevet választotta, amikor feleségül vette Nicola Peltz-et . Brooklyn inkább az apósához, Nelsonhoz fordul szakmai tanácsért. A milliárdos megígérte Brooklynnak, hogy finanszírozza a szakács karrierjét. Állítólag már közösen kidolgozták az üzleti tervet. „Annyira büszke vagyok, hogy olyasmit találtam, amit Beckham még egy sem” – mondja Brooklyn. Ez elég nehéz – különösen Victoriának. Kettőjüknek mindigis különleges kapcsolata volt, az egyik első tetoválása a sztárcsemetének az “Anya” volt. De Brooklyn most nem is vesz részt a nagy családi nyaralásokon. “Összetöri Victoria szívét, aki nagyon reméli, hogy ez az egész csak egy szakasz, és a fia valamikor visszatér hozzá”- mondta egy forrás.Forrás

Vélemény, hozzászólás?