Az újhold az új remények, új szerelmek, új munkahelyek, új lehetőségek jelképe. Újholdkor a Holdanya abban tud segíteni, hogy újra előteremtse az energiákat ahhoz, hogy újra fellángoljon a szerelem, vagy segítsen új munkahelyet találni, de betegség esetén gyógyulásra is alkalmat ad. Szerződéskötések aláírásához a legalkalmasabb nap a hónapban.

Az újrakezdés energiái:

Újhold a legoptimálisabb időpont az újrakezdéshez. Legyen szó szerelemről, költözésről vagy éppen munkáról.  Sokan ebben az időpontban írják alá az üzleti szerződéseket. A Holdhatást különböző szertartásokkal segíthetjük. Lénárt Évi parapszichológus és mágus az Újhold rituálékon arra törekszik, a Holdanya segítségével fokozzuk azt az energiát, ami kell a sikerhez az élet minden területén. Újhold egy újrakezdési energia mindenki számára, nem számítanak a korábbi hibák, vétkek.

Újholdkor új erők szabadulnak fel és új ajtók nyílnak meg mindenki számára. Hold rituálé nagyon sok van. Újhold nincsen szerelmi mágiákhoz, se pénzügyi mágiákhoz, se gyógyító mágiákhoz kötve, minden rituálénak megvan a menete, pontosan és alaposan szükséges elvégezni, a varázslat hatása miatt” – tudhatjuk meg Lénárt Évi parapszichológus-mágustól.

Oroszlán Újholdra kimondottan támogatott a tüzes, szeretetenergiák megmozgatása, ehhez a “varázslathoz” pedig érdemes a következő rituálét elvégezni:

Kellékek:
1 tálca
1 db papír
1 db piros szalag
1 gyertya

A varázslat menete:

A tálcára tegyük rá a gyertyát, majd gyújtsuk meg. Írjuk meg a vágyaink listáját, amit szeretnénk, ha beteljesülne. A papírt göngyölítsük fel, és kössük át a szalaggal, majd meditáljunk pár percig. Ezután ha megoldható temessük el a Földbe a papírunkat, ezzel adózva a Szűz, mint földjegy analógiájának, és így adjuk át az energiát az univerzumnak.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?