A divatszakemberek szerint a farmer legmenőbb alternatívája ez a nadrág. Megmutatjuk hogyan illesztheted be a ruhatáradba ezt a 2022-es divattrendet.

Divatguruk kedvence

Amikor megvizsgáljuk a szekrényünkben lévő nadrágos polcot, egyértelműen egy szín dominál: a kék. Bár a világoskéktől a sötétig sokféle árnyalatban jelen lehetnek, a nadrágok túlnyomó többsége egyértelműen ebbe a színkategóriába sorolható. Nyárra fehér nadrág, őszre és télre egy-egy fekete modellünk is van, de ennyi volt a színekből. Létezik azonban egy olyan nadrág, ami ugyanolyan sokféleképpen kombinálható mint a farmer, de sokkal stílusosabb. A divatszakemberek már régen felfedezték maguknak ezt a divatirányzatot – és ha tovább görgetsz, megérted majd, miért.

Minden divatszakember rendelkezik ezzel a nadrággal

A kapszula gardrób koncepció egyre népszerűbb. A cél itt az, hogy néhány kiváló minőségű divatirányzatra támaszkodjunk, amelyek mindegyike kombinálható egymással. Ehhez a divatszakemberek gyakran használják a fekete, fehér és bézs színű darabokat, mivel ezek a színek csodálatosan passzolnak egymáshoz. Az eredmény egy előkelő megjelenés, amely könnyen formázható.

A divatprofik szerint ehhez most a legfontosabb darab a bézs színű széles szárú nadrág, laza szabásban. Ezek egyfajta  öltönynadrágok amik magas derekúak, extra széles szárral és extra hosszúsággal. A klasszikus élére vasalás sem hiányozhatnak a 2022-es divattrendből -ez megteremti a hétköznapi és az elegáns tökéletes szimbiózisát. Hidd el, ez a nadrág tökéletes késő nyárra és őszre! 

Ezek a nadrágok mindenhez mennek. Meglepetés lehet, de a bézs színű Loose Tailored Wide Leg Pants bármilyen színnel és bármilyen divatirányzattal formázható, amit farmerrel is viselnénk. 

A nadrágok fehér vagy krémszínű darabokkal harmonikus stílust teremtenek, de remek alapként szolgálnak a sötétzöld pulóverekhez, a rózsaszín pólókhoz vagy a narancssárga felsőkhöz. Apropó: a nadrág jól passzol mind a sikkes irodai megjelenéshez, mind a mindennapi viselethez  tornacipővel és pólóval.Forrás

Vélemény, hozzászólás?