A szépség és a szerelem bolygója az Oroszlán jegyébe lépett, így igazán tüzes és szenvedélyes szerelmi helyzetekben vagy remek szórakozási lehetőségekben találhatjuk magunkat az elkövetkező hetekben, ha teret engedünk az energiának.

Vénusz az Oroszlánban:

A szerelem és a szépség jelölője a romantikusabb, lágyabb, érzelmesebb Rák jegyéből a tüzes Oroszlán jegybe lépett, így érzelmeink felpöröghetnek, és dinamikusabb helyzeteket élhetünk meg az elkövetkezendő hetekben a párkapcsolatunkban, a szenvedély és az élet élvezete elragadhat minket.

Az Oroszlán Vénusz imád élni, szereti a társaságot, szeret szerepelni, és a figyelem középpontjában lenni, harsány, és jókedvű. Kimondottan játékos, szereti a gyermekek társaságát, és a saját belső gyermekünk is előtérbe kerülhet, több figyelmet kaphat.

Érdemes megnyitni a szívünket, mert az energiák támogatottak, könnyebben kimozdulunk a komfortzónánkból, és elhagyhatjuk a biztonságot és megszokást adó helyzeteket. A flörtök és a szórakozás ideje ez, de érdemes a túlköltekezésre odafigyelni, mert az Oroszlán hajlamos a nagyvonalúságra, és a pazarlásra, szereti a drága és szép dolgokat.

Azért érdemes odafigyelni arra is, hogy ne túl nagy hévvel és lánggal vágjunk bele valamibe, és kapcsolatainkat is elragadhatja a szenvedély, melynek a lángja nagyobb lehet, mint maga a helyzet, emiatt eddig másnap hidegzuhanyként érhet minket a felismerés, hogy mégsem ezt szerettük volna.

Nehezebb asztrológiai állások vannak az égen, így a Vénusz sem kap tiszta támogató fényszöget, a plútói szappanoperás helyzetek után a Szaturnusszal fog nemsokára találkozni, így a következményekkel mindig számolnunk kell, és a felelősséget vállalni kell a tetteinkért. Ez az állás elfújhatja a nagy lángolásokat. De még élvezzük ki a nyár támogató időszakát, és merjünk szívből élni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?