Átláthatóbbá válnak az érzelmi helyzeteink a héten, és megfontoltabban tudjuk átgondolni az ezzel kapcsolatos lehetőségeinket. A nehéz asztrológiai energiák egy nagyon kicsit oldódtak, de a megterhelő időszak augusztusban kitart még.

Érzelmi helyzeteink tisztázása

A nehezebb asztrológiai fényszögek lazulnak kissé, így átláthatóbb helyzeteket élhetünk meg, és józanabb fejjel élhetjük meg érzelmi kapcsolatainkat, rendezhetjük sorainkat, és ami nem szolgál minket, azt elengedhetjük. Itt az ideje egy érzelmi nagytakarításnak is.  Érdemes figyelni anyagi ügyeinkre és érzelmi helyzeteinkre, ne legyen benne nagy kilengés, mert később csalódáshoz vezethetnek. A közösségi tevékenységek továbbra is előtérbe kerülhetnek, a baráti kapcsolódások és a felelősségvállalás szintén hangsúlyos lehet. Erre erősít rá a pénteki Telihold, ami a Vízöntő jegyében fog kiteljesedni. Az egyensúlyra törekvés fontos ezekben a helyzetekben.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Otthonában, családi helyzetében lehet feszültebb helyzet, egy gyermekkori trauma is előtérbe kerülhet, mely érzelmileg fájóbb lehet.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Szerelmi élete és munkája kerül a fókuszba, hirtelenebb események okoznak bizonytalanságot, melyet nehezebben visel.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Párkapcsolata, külső kapcsolatai, üzleti helyzetek okozhatnak olyan eseményeket, melyet nehezebben élhet meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Hajlamos lehet túl kiszolgáló és alárendeződő lenni egy helyzetben, vagy anyai hajlamai túl aggodalmaskodóak, emiatt pedig fáradtabbnak, energiavesztettebbnek élheti meg a helyzeteit a héten.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

A félelmei kerülhetnek előtérbe, és hajlamos egoistábban kezelni egy helyzetet, mert önmaga miatti aggodalmai elmossák az empátiáját mások iránt.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Hivatásában túl precíz és alapos akar lenni, de igy elveszik a részletekben, emiatt pedig kritikusabb lehet önmagával kapcsolatban, érdemes lazábban kezelni a helyzeteket.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Érzelmes és érzékenyebb lehet a hét első felében, a hivatása és a családi kapcsolatai kerülhetnek az előtérbe, és az ebben való egyensúlykeresés.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Jól működnek a megérzései, a veséjébe tud látni másoknak, de hajlamos lehet ezzel a képességével visszaélni, és sebet ejteni a környezetén.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Önmagával, önismeretével kapcsolatos fejlődése kerül az előtérbe, hajlamos nagy elánnal belevágni dolgokba, de nem kitartó, így hamar feladja. Kitartásra nevelő állás a heti energia.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Értékrendszere és önértékelése kerülhet az előtérbe a héten, külső kapcsolatai illetve párkapcsolata tükrében érhetik tanító események.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Párkapcsolata egy Sorsszerűbb, felelősségteljesebb helyzet elé állítja, melyben átértékelheti, hogy eddig mi volt a fontos, és min változtatna.

Halak (II.20 – III.20):

Érdemes odafigyelni, mert nem teljesen tiszta kommunikációs helyzetekbe kerülhet, esetleg becsaphatják, vagy önmagát vezetheti meg.

Csodás hetet kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?