Ez a legújabb farmermodell, amiért a hírességek és a divatszakemberek megőrülnek. Mutatjuk, hogyan viseld stílusosan.

Heti divatsuli – Így viseld a széles szárú farmert

Amikor farmernadrágot választunk a következő néhány szezonra, mindenképpen részesítsük előnyben a széles szabású modelleket. Ez a farmer jelenlegi legnépszerűbb változata, amely néhány szezonnal ezelőtt vált népszerűvé. A tervezők stílusos alternatívát találtak ki a régóta népszerű mom farmerek helyett. A széles farmerek gyorsan keresetté váltak, elősegítve az alak vizuális nyújtását és a lábak meghosszabbítását, valamint stílusosabbá és modernebbé teszik a ruháinkat. Cikkünkben elmondjuk, hogyan viseljünk széles farmert, hogy divatosan nézzünk ki.

Felső az alkatunk szerint

Más bő szabású darabokhoz hasonlóan a széles szárú farmernek is egyensúlyba kell hoznia az arányokat. A széles szárú farmert szorosan illeszkedő ruhákkal kell kombinálni – például egy magas derekú modellben pólót vagy felsőt tűrhetsz be az alakod szerint, és hordhatod hosszú ujjúval vagy garbóval is. Emellett érdemes magassarkú cipőt választani, amely szintén segít az arányok kiegyensúlyozásában és az alak nyújtásában.

Crop top

A derékra fektetett hangsúly helyesen történik a vágott pólóval, blúzzal vagy felsővel. Nyáron népszerű kötőfékek lehetnek a nulla vagy alap felsők stílusában. Ezekkel párosítsa a széles szárú farmer stílusos és modern megjelenést eredményez. Ha egy ilyen nadrághoz kimonót és klumpát adunk, akkor divatos boho stílusú outftittet varázsolunk.

Fűző

A divat továbbra is eltávolodik a túlméretezett holmiktól és a nőiesség valamint a kifinomultság felé veszi az irányt. 2022-ben a fűzők visszatérnek a ruhatárunkba. Persze most másképp néznek ki és más funkciót látnak el, mint a 19. században. A fűzők relevánsak mind az esti ruhásszekrényben, mind a mindennapi szettekben. A divatszakemberek a klasszikus tónusok diszkrét modelljeit választják további dekoráció nélkül, hogy tömör és minimalista ruhákat alkossanak. Ugyanakkor mintás fűzőket is viselnek szokatlan részletekkel, amelyek segítenek érdekes és összetett hatást elérni.

Ing és blúz

A stílusos és nőies megjelenés, ami tökéletesen illeszkedik az irodába vagy egy randevúra, széles szárú farmerből és ingből vagy blúzból áll. Ezeket a ruhadarabokat magas farmernadrágba tűrjük, vagy kabát és kardigán helyett pólón vagy felsőn viselhetjük. Itt fontos, hogy ne veszítsük el a derekunkat, és ne váljon egybefüggő vonallá az öltözékünk. Ezért a bő szabású ingeket széles farmerrel kiegészítve kigombolva a legjobb viselni, vagy a farmernadrágba tűrve.

Oversize kabát

A bő szabású dolgokat úgy kombinálni, hogy stílusosnak és látványosnak tűnjenek, nem olyan egyszerű. Fontos az egyensúlyra és a helyes arányokra összpontosítani. Ha túlméretezett kabátot viselünk széles szárú farmerrel, ne feledjük, hogy egy ilyen nadrághoz rövid, esetleg passzos felső vagy póló kell, hogy illeszkedjen. 

Source link

Vélemény, hozzászólás?