Kitartóbbak lehetünk érzelmeink területén és gyakorlatiasabbak a mindennapokban a Jang Föld Majom hónapjában.

2022 augusztus – a Majom hónapja

A gyengédebb Kecske hónap energiáit váltja a sokkal erőteljesebb energiaminőséggel rendelkező Majom hónapja a kínai asztrológiában. Érdemesebb lesz lelassítani, megnyugvást és a csendet keresni, mert ebben a bizonytalanságot teremtő mai világhelyzetben a feszítő energiák megterhelhetnek minket. A stabilabb helyzetek keresése kerülhet előtérbe augusztusban, érdemes a mindennapokra koncentrálni, és a biztonságot, és a szilárdságot nyújtó helyzeteket előtérbe helyezni.

A Föld energiák a biztonságra törekednek, érdemes a realitás talaján maradni, és racionális döntéseket hozni, illetve a bizonytalan helyzetekben ha kis lépésekben is, de előre megtervezni a következő fázist. A merevség és a makacsság is jellemző erre az időminőségre, így érdemes elgondolkodni, hogy mi az ami már nem szolgál minket, de mereven ragaszkodunk hozzá, és ebben az esetben gyakorolni az elengedést. Lehet, hogy fájdalmas ilyenkor a változtatás, de szükségszerű a tovább fejlődésünkhöz.  korlátozva érezhetjük magunkat az előrehaladás területén, mert tele lehetünk tettvággyal, de a megvalósításhoz türelemre van szükség, mert nem biztos, ahogy abban a tempóban kerül rá sor, ahogy mi akarjuk, vagy szeretnénk.

Szükség lesz a kitartásunkra, így semmiképpen ne vegyük kudarcélménynek, ha valami nem úgy sikerül elsőre, ahogy mi azt elgondoltuk.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?