Ha egy kis karcsúsodásra vágysz, ezek a tökéletes darabok.

Karcsúsító trükkök

Valljuk be, a legtöbben a combjainkkal vagyunk elégedetlenek – hiszen csak keveseknek adatik meg olyan hosszú, vékony lábak, mint a szupermodelleknek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudunk magunknak olyat varázsolni mint amilyen a kifutón végigvonuló lányoknak van – pár trükkel ugyanis nyújthatjuk, és karcsúsíthatjuk az alakunkat. Ehhez mindössze a megfelelő darabokra van szükségünk, úgyhogy le is rántjuk a leplet arról a három farmernadrágról, amelyek optikailag sokkal vékonyabbá varázsolják a lábainkat.

Magas derekú nadrág

A magas derekú nadrággal nem csak a karcsú derekunkra helyezhetjük a testünk középpontjába és terelhetjük oda a figyelmet, de testalkatunkat is nyújthatjuk. Ez a fazon ráadásul mindenkinek jól áll, magasságról, testalkattól függetlenül. Emellett nem csak alaknyújtásra szolgál, optikailag sokkal vékonyabbá is tehetjük a combjainkat is, különösen ha sötét színben választjuk.

Boyfriend nadrág

Ha túl vastagnak ítéljük meg a combjainkat, de nem szeretnénk túl feszülős nadrágot viselni, akkor tökéletesen elrejthetjük őket egy laza boyfriend fazonú farmerrel. A tévhitekkel ellentétben ez a fazon nem tesz minket “kövérebbé”, csak meg kell találnunk az alakunkhoz tökéletesen passzoló méretet és színt. Mindemellett a test aránytalanságainak egyensúlyba hozására is képes, ha túl vékony boka is sokkal szebb látványt nyújt benne.

Egyenes szárú nadrág

Ha a magas derekú nadrág túl szűk, a boyfriend nadrág pedig túl bő lenne, akkor is van még egy opció, amely megoldást nyújt a problémánkra. Ez pedig a magas derekú, egyenes szárú nadrág, mely ugyan bővebb fazonú mint a szimpla magas derekú farmer, mégis szűkebb és elegánsabb, mint a boyfriend nadrág. Szintén minden testalkaton jól mutat, rendkívül kényelmes, és nagyon egyszerűen kombinálható. Felvehetjük sportcipővel, magassarkúval vagy bokacsizmával is, és pulóverek, valamint kabátok terén sem ütközhetünk akadályba. Te melyiket választod?Source link

Vélemény, hozzászólás?