Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a héten asztrológiai szempontból. Forró nyári helyzetek, kirobbanó energiák jellemezhetik a hetünket.

Forró nyári helyzetek – kirobbanó energiák

Ezt a hetet a forró, kirobbanó helyzetek jelenthetik, előtérbe kerülhetnek kapcsolataink, jobb esetben társasági életünk, hobbink, a szórakozás és a nyaralás, mélyíthetjük önismeretünket, és önbecsülésünk is terítéken lehet. Fontos szerepet kaphat igazságérzetünk és a flörtölésnek is kedvez ez az időszak. De az asztrológiai kapcsolódások a héten jelzik, hogy ez sajnos nem minden esetben okoz támogató helyzeteket, nagyon figyeljünk oda anyagi kiadásainkra, mert  hajlamosak lehetünk pazarolni, nagyvonalúan bánni a pénzzel a héten, kiköltekezhetjük magunkat, valamint felszínes érzelmi csetepatékban vehetünk részt, ahol  egoista, energiavámpíroknak hagyhatjuk magunkat kizsigerelni ha nem vagyunk kellően tudatosak.  Egyre izzasztóbb helyzetek kerülhetnek előtérbe(a levegő is egyre melegebb), érdemes hűteni magunkat majd minden téren.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Szenvedélyesebb érzelmek kerülhetnek előtérbe, valamint a szerelmi élete kerül a középpontba, gyermekekkel, vagy gyermekkel kapcsolatos helyzeteken keresztül.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Párkapcsolata lehet a héten előtérben, dinamikusabb lehet, de érezheti azt is, hogy partnere nem érti meg a gondolatait.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Racionális és ésszerű helyzetekbe kerülhet a héten, ez pedig összefügghet a partnerkapcsolatával, illetve a külső kapcsolatokkal.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Mélyebb empátiával lehet a héten önmaga felé, és egy lelki helyzetet érthet meg, félelmein dolgozhat. Megérzései erőteljesek lehetnek.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Hivatás és karrier a középpont továbbra is, több esetben találkozhat olyan helyzettel, melyben tehetetlennek érzi magát, főleg a felületesség és a lustaság zavarhatja.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Kisebb nézeteltérése vagy vitája lehet a partnerével, mert nem értik meg egymást egy konkrét témával kapcsolatban.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Vágyai és baráti körével kapcsolatos helyzetek kerülhetnek előtérbe, és ezzel kapcsolatosan hajlamos lehet túlgondolni egy helyzetet.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Önismereti helyzetek lehetnek az előtérben, partnere, vagy külső események hatására tükröt kaphat a külvilágból, mely nem lesz kellemes.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Önértékelése és partnerkapcsolata kerül előtérbe, egy nagyobb helyzetet tervezhetnek mely összefügghet az otthonukkal.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Fegyelmezett és józanul gondolkodó lehet a héten, mely előreviheti a tervezett úton, és gyakorlatias hasznát is láthatja.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Túl erősen lehet jelen a szabadság utáni vágya, de mégsem tudja megfelelően megélni. Egy jelentős sorsfeladat előtt áll, nehezebb energiák érik.

Halak (II.20 – III.20):

Otthonával és családjával kapcsolatos események lehetnek a középpontban, egészen a gyökerekig visszamenő érzelmi helyzet feltárására kerülhet sor.

Csodás hetet kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?