Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre a MESTER ÉS TANÍTVÁNY kártyát húztam ki.

  Az Ikrek és a Nyilas jegy energiáit ötvözi a kihúzott kártyalap, a tanulás és a tanítás kettősségére, és a fejlődés szükségszerűségére hívja fel a figyelmed a lap. Hajlamosak vagyunk mind a kettőt elbagatellizálni, ha a Nyilas energiák dominálnak azt hihetjük mindent tudók vagyunk, ítélkezünk, vagy inkvizítorként jelenünk meg, ha az Ikrek nincs egyensúlyban, vagy nem elég mély a mögöttes ismeretünk bizonyos dolgokról, akkor pedig felületesek, szétszórtak, pletykásak lehetünk, és okosság helyett a nem olyan vonzó okoskodás kerülhet előtérbe.

Életünk folyamán mindig tanulunk valamit. Egy-egy életszituációból, egy-egy helyzetből, az iskolában vagy bárhol máshol, ahol fejlesztjük a képességeinket, és kreativitásunkat. A baj akkor van, ha elhárítjuk ezt a fejlődést, ha belesüppedünk a mindennapokba, a megszokottba, és elfogadunk olyan helyzeteket, amelyekben nem érezzük jól magunkat.

Az, hogy tanító vagy tanuló leszel –e a fejlettségi szinted től és a tapasztalataidtól függ.   A fejlődni akaró ember számára látható, hogy  minden tanár a valóságban csupán néhány lépéssel tart a diákjai előtt (különben nem lehetnének az ő diákja). Így tudja a tanagyagot nagyobb felsülések és szükségtelenül nagy távolságtartás nélkül továbbadni. Azáltal, hogy megtanul valamit, teret enged mestere és tanítványa üzeneteinek, melyekből azután megint tud tanulni. Ilyen módon egy kreatív tudásáram közepén áll. Ez a szellemi folyam összeköti a fentet a lenttel, míg egyszer a kör bezárul, és az egykor elválasztott pozíciók ismét egyek lesznek.

Két ösvényen kell haladnod egyidejűleg, hogy áramoltasd az energiát.  Bal oldali utad még a tanulóé, a jobb oldali viszont már a tanáré. Mindkettő egyenlő mértékben és egyidejűleg hozzátartozik jelenlegi fejlődésedhez. Amíg nem térsz le egyik ösvényről a másik javára, addig energiáid jó mederben csörgedeznek tovább. Ne engedd, hogy megrekedj, fogadd be a fejlődés lehetőségét!

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?