Pár nappal ezelőtt a szerelem -érték-önértékelés jelölője a Vénusz bolygó az Ikrek jegyébe lépett, így egy könnyedebb, társaságibb, flörtölősebb szerelmi időszak elé nézhetünk az elkövetkezendő hetekben.

Vénusz az Ikrek jegyében:

A hét folyamán a Vénusz bolygó az Ikrek jegyébe lépett, így a szerelem, a harmónia,a pénz,az érték-önérték bolygójának energiáit megtölti a levegős, merkúri analógia. A Bika jegy után,ahol otthon érezte magát a Vénusz hiszen uralkodóbolygója, az Ikrek jegyében átveszi annak minőségét,gyorsabb,levegősebb, játékosabb,kommunikatívabb,elmésebb lesz, a Merkúr uralma alá kerül, így racionalizálóbbá,elemzőbbé és szétszórtabbá válik. Ikrek Vénusszal fontos az intelektualitás a párkapcsolatban,hogy a partnerrel kommunikálni tudjon, és hogy partnere izgalmas és kalandkereső legyen. 

A beszéd lèteleme, fiatalos, vidám, könnyed. Túlfényszögelt Vènusszal túlpörgò, túl sokat beszélő lehet, aki ndm bír egyhelyben megmaradni, közeli kapcsolatai ennyi energiát nehezebben viselnek, fárasztó lehet számukra.

A mai világban kapcsolataink nagy része virtuális kommunikáció útján van jelen, az Ikrek Vènusz a nagymestere ennek, az internet, a “social media” lételeme lehet, információáramlas, kapcsolódások, ismerkedés szempontjából szinte folyamatosan jelen lehet különböző portálokon.(nehezebben fènyszögelt Vènusszal mobiltelefon-függösèg,social média-függősèg lehet jelen-a virtuális helyzetek adják az érzelmi bevételt, ami nem a valóság megèlésèn alapszik, torz tükröt kaphatunk belőle)

Az Ikrek uralkodóbolygója a Merkúr is a saját jegyében tartózkodik,ahol nagyon jól érzi magát, racionalisabb párkapcsolati helyzetek támogagottabbak, a kapcsolatainkban eljött a megbeszèlések ideje. Nem egy mèlyen elköteleződő Vènusz, kapcsolataiban hajlamos csapongani. Szavakon keresztül hódit, sármja a kommunikációja, de nem minden esetben gondolja komolyan amit mond.

Így kapcsolatainkban most előtérbe kerülhet a kommunikáció, racionalizáció, megbeszélések, átbeszélések témaköre.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?